-->

Scarlet Pleasure

Falkoner Salen, København.

Scarlet Pleasure
I foråret 2020 holder Scarlet Pleasure 'local fiesta' i den ny restaurerede Falkoner Salen i København

Vælg billetter

Vælg dine egne pladser eller vælg de bedste pladser til mig

Vores priser inkluderer billetgebyr og alle skatter. Leverings- og betalingsgebyrer kan blive tilføjet på bestillingssiden.

ALL kr.450,00
Beklager, men din browser understøtter ikke lærredselementet.

Ingen valgte sæder

Dit valg

  Bemærk venligst: Denne pladsoversigt er måske ikke rumligt korrekt

  Billettype Pris (billettens pris)? Antal Pladsens placering
  STANDARD (STÅENDE) kr.375,00 (kr.350,00)
  KØRESTOLSPLADS kr.375,00 (kr.350,00)
  LEDSAGER kr.0,00 (kr.0,00)

  Denne billet kan kun kan købes med en KØRESTOLSPLADS billet.

  Falkoner Salen

  Når vi har en sædeoversigt for events, vil vi gære alt for at give dig de korrekte informationer. Vi kan imidlertid ikke garantere, at sædeplanen er korrekt i tilfælde af specifikke ændringer med kort varsel eller af sted på grund af produktionskrav. Sædeoversigter udleveres normalt kun som en vejledning og er ikke er præcis gengivelse af layoutet på stedet.

  Flere informationer om Scarlet Pleasure-billetter

  Scarlet Pleasure har i løbet af de seneste år cementeret deres navn, som et af de absolut største på den danske livescene. Bandet har flere udsolgte Danmarksturnéer bag sig og har indtaget både Orange Scene, Grøn Koncert og nogle af Danmarks største arenaer med deres solide hitparade og et altid medrivende liveshow.

  Med hits som 'Deja Vu', 'Limbo', 'Heat', 'Windy' og senest 'Good Together', 'What A Life' og ?24/7', er den unge trio, bestaende af Emil Goll, Joachim Dencker ? og Alexander Malone, et af tidens største og mest progressive popnavne. Deres musik fangede for alvor danskernes opmærksomhed i 2017 - et år der også bød på statuetter ved både DMA, P3 Guld, GAFFA Prisen og Zulu Awards.

  Scarlet Pleasure har i år ikke spillet deres egne koncerter, men har kun været af finde på sommerens festivalprogrammer, men i 2020 er det igen tid til komme ud på de danske landeveje. Til april giver bandet fire koncerter i henholdsvis Aalborg, Aarhus, Odense og i den nyrestaurerede Falkoner Salen i København.