-->

Scarlet Pleasure

Vega, København.

Scarlet Pleasure

Koncerten er flyttet fra Falkoner Salen til Vega d. 25 februar 2021 - Billetter købes via www.vega.dk

I foråret 2020 holder Scarlet Pleasure 'local fiesta' i den ny restaurerede Falkoner Salen i København

Sold out

Vega

Where we provide a seating plan for events, every effort is made to show you correct information. Ho...

More information about Scarlet Pleasure tickets

Scarlet Pleasure har i løbet af de seneste år cementeret deres navn, som et af de absolut største på den danske livescene. Bandet har flere udsolgte Danmarksturnéer bag sig og har indtaget både Orange Scene, Grøn Koncert og nogle af Danmarks største arenaer med deres solide hitparade og et altid medrivende liveshow.

Med hits som 'Deja Vu', 'Limbo', 'Heat', 'Windy' og senest 'Good Together', 'What A Life' og ?24/7', er den unge trio, bestaende af Emil Goll, Joachim Dencker ? og Alexander Malone, et af tidens største og mest progressive popnavne. Deres musik fangede for alvor danskernes opmærksomhed i 2017 - et år der også bød på statuetter ved både DMA, P3 Guld, GAFFA Prisen og Zulu Awards.

Scarlet Pleasure har i år ikke spillet deres egne koncerter, men har kun været af finde på sommerens festivalprogrammer, men i 2020 er det igen tid til komme ud på de danske landeveje. Til april giver bandet fire koncerter i henholdsvis Aalborg, Aarhus, Odense og i den nyrestaurerede Falkoner Salen i København.