-->

Scarlet Pleasure

Falkoner Salen, København.

Scarlet Pleasure
I foråret 2020 holder Scarlet Pleasure 'local fiesta' i den ny restaurerede Falkoner Salen i København

Choose Tickets

Choose your own seats or select the best seats for me

Our prices include the ticket fee and all taxes. Delivery and payment charges may be added on the checkout page.

ALL kr.450.00
Sorry, your browser does not support the canvas element.

No seats selected

Your selection

  Please note: this seating plan may not be spatially accurate

  Ticket type Cost (face value)? Quantity Seat location
  STANDARD (STÅENDE) kr.375.00 (kr.350.00)
  KØRESTOLSPLADS kr.375.00 (kr.350.00)
  LEDSAGER kr.0.00 (kr.0.00)

  This ticket can only be purchased with a KØRESTOLSPLADS ticket.

  Falkoner Salen

  Where we provide a seating plan for events, every effort is made to show you correct information. However, we are unable to guarantee the accuracy of our seating plans in case of short term or venue specific changes due to production requirements. Seating plans are generally provided as a guide only and are not an exact representation of the seating layout at the venue.

  More information about Scarlet Pleasure tickets

  Scarlet Pleasure har i løbet af de seneste år cementeret deres navn, som et af de absolut største på den danske livescene. Bandet har flere udsolgte Danmarksturnéer bag sig og har indtaget både Orange Scene, Grøn Koncert og nogle af Danmarks største arenaer med deres solide hitparade og et altid medrivende liveshow.

  Med hits som 'Deja Vu', 'Limbo', 'Heat', 'Windy' og senest 'Good Together', 'What A Life' og ?24/7', er den unge trio, bestaende af Emil Goll, Joachim Dencker ? og Alexander Malone, et af tidens største og mest progressive popnavne. Deres musik fangede for alvor danskernes opmærksomhed i 2017 - et år der også bød på statuetter ved både DMA, P3 Guld, GAFFA Prisen og Zulu Awards.

  Scarlet Pleasure har i år ikke spillet deres egne koncerter, men har kun været af finde på sommerens festivalprogrammer, men i 2020 er det igen tid til komme ud på de danske landeveje. Til april giver bandet fire koncerter i henholdsvis Aalborg, Aarhus, Odense og i den nyrestaurerede Falkoner Salen i København.