-->

"En aften med Andersen" med DUO

Odeon, Odense.

"En aften med Andersen" med DUO
DANMARKS UNDERHOLDNINGSORKESTER
og PER VERS præsenterer - EN AFTEN MED ANDERSEN

Vælg dine egne sæder eller lad os vælge de bedste sæder til dig

Deaktiver "Vis fra pladser", så du kan vælge pladser
ALL kr.420,00 kr.400,00 kr.385,00 kr.385,00 kr.0,00 - kr.400,00
Beklager, din browser supporterer ikke kanvas elementet. Henter

Ingen ledige sæder

  Odeon

  Når vi har en siddeplan for begivenheder, vil vi gøre alt for at give dig de korrekte informationer. Vi kan imidlertid ikke garantere, at siddeplanen er korrekt i tilfælde af specifikke ændringer med kort varsel eller ændring af sted på grund af produktionskrav. Siddeplanen udleveres normalt kun som en vejledning og er ikke en præcis gengivelse af layoutet på stedet.

  Flere informationer om "En aften med Andersen" med DUO-billetter

  DOE:
  Med på scenen er en perlerække af solister, når Bisse, Katinka, Rasmus Dissing og Bodil Jørgensen sammen med Per Vers fortolker den folkekære digters ord og sange ved fem unikke koncerter i januar 2023, efter to udsolgte, anmelderroste successer i 2022.

  Igennem et næsten 60 år langt forfatterskab, satte Benny Andersen ord og musik på livets gang. Den folkekære digter og forfatter skrev ofte med humor og et smil på læben, men der var også plads til dobbeltmoralen, det sørgmodige og alvoren – historier, vi alle kender fra barndommen, i sangene om ”Svantes viser” med Povl Dissing, for ikke at glemme Benny Andersens på alle måder imponerende digtsamling.

  I 2018, sov Benny Andersen stille ind, men efterlod sig et evigt elsket aftryk på dansk kultur – et aftryk, som nu hyldes og fortolkes af hele Danmarks Underholdningsorkester i selskab med nogle af landets stærkeste og mest særegne soliststemmer: sangerne Bisse, Katinka og Rasmus Dissing, skuespillerinde Bodil Jørgensen, med rapper og ordsmed, Per Vers i front for showet.