Nicklas Sahl - A Special Night At Hotel Cecil Billetter og datoer

Siddende koncert

Beklager, men der er ingen forestillinger for Nicklas Sahl - A Special Night At Hotel Cecil lige nu.

Flere informationer om Nicklas Sahl - A Special Night At Hotel Cecil

Forestil dig alle de sange du kender rigtig godt - fremført helt intimt og autentisk med kun en guitar og en stemme. Det er præcis denne sjældne mulighed, Nicklas Sahl nu inviterer dig med til på denne ganske særlige aften på Hotel Cecil.

Efter at have brugt hele efteråret 2022 på utallige koncerter med sit band i både Tyskland og Danmark, skæres der i 2023 ind til benet. Dette bliver, udover enkelte festival shows, derfor også årets eneste mulighed for at fange den unge sanger, hvorfor det gøres ekstra specielt:

”Det er vigtigt for mig i ny og næ, at søge tilbage til mit kunstneriske udgangspunkt: mig, min guitar og mine sange. Jeg savner at komme helt tæt på publikum, og har længe tænkt, at jeg gerne vil få stablet en solokoncert på benene. Jeg glæder mig til at give folk en intim og nærværende koncert, hvor vi sammen skaber en magisk aften.”

Stolene stilles op, og den 26-årige rutinerede sanger og sangskriver stiller sig alene på scenen med sin guitar for at skabe en nærværende aften med sit publikum. Musikken vil bestå af alle de velkendte sange, du kender fra radioen, og som har manifesteret Nicklas Sahl som en af Danmarks stærkeste pop-artister. Sange som ‘New Eyes’, ‘Planets’, ‘Four Walls’, ‘Standout Be Special’ og ‘Quit Sugar’. Men aftenen vil også være et pusterum, hvor balladerne får ekstra meget plads, og hvor helt nye og endnu ikke udgivede sange kommer ud og skaber liv hos publikum.

 

 

Arrangør: United Stage