Live Valdemars Slot Billetter og datoer

Beklager, men der er ingen forestillinger for Live Valdemars Slot lige nu.

Flere informationer om Live Valdemars Slot

Slottet genåbner med et brag af en fest med nogen af de allerstørste danske kunstnere, masser af festivalstemning og liv og glade dage. Det bliver helt perfekt! Det er næsten fem år siden Thomas Helmig sidst stod derude og bankede på slotsdøren, men 1. juli er ventetiden forbi.

Udover altid populære Thomas Helmig lægger også Drew Sycamore, Burhan G og Malte Ebert vejen forbi Valdemars Slot, så der er garanti for en dag med musik for gæster
i alle aldre. Og masser af hits der kan synges med på.


Programmet er klar:
12.00  Slotshaven, bar og food court åbner
12.15  J. J. Tejlgaard
13.15  En Lille Pose Støj
15.00 Malte Ebert
17.15 Burhan G
19.30 Drew Sycamore
21.45 Thomas Helmig

Thomas Helmig behøver vist ikke nærmere præsentation! Stupid Man, Malaga, Gotta Get Away From You, Nu Hvor Du Har Brændt Mig Af og Midnat i Europa. Listen med hits er lang og meget syng-med-venlig.

Burhan G har 20 års jubilæum i 2023 og markerer sig gang på gang som en af landets ypperste popartister. Bagkataloget tæller blandt andet smashere som Kalder Mig Hjem, Jeg Vil Ha’ Dig For Mig Selv, Tættere På Himlen og Karma.

Drew Sycamore har taget det danske publikum med storm med sin spilleglæde og ubetingede kærlighed til musikken, og vi kan garantere, at du helt sikkert får lyst til at danse.

Malte Ebert slog igennem på den danske musikscene som Gulddreng tilbage i 2016 og er i øjeblikket aktuel med sangen Må jeg kalde Dem for Du, som han sang til dronningens nylige regentjubilæum
-

Slottets have åbner allerede kl. 12, så der bliver god tid til at nyde streetfood delikatesser fra de mange madvogne foran slottet både før og under LIVE VALDEMARS SLOT.

Børn op til 12 år er gratis i følge med en voksen.

PARKERING
Nu kan du bestille parkering til LIVE Valdemars Slot. For 50 kr. + gebyr sikrer du dig en plads. Parkeringspladsen ligger ca. 700 meter fra slottet, så der vil være en kort gåtur.  Ved bestilling og brug af handicap-parkeringspladserne tættere ved slottet skal fremvises parkeringskort.

BUS
Shuttle-busserne kører fra SG Hallen og Midtbyhallen i Svendborg samt Skudehavnen i Rudkøbing til Valdemars Slot. For at komme med bussen skal du købe billet – pris 50 kr. + gebyr. Billetten gælder kun til den afgang og fra det sted, den er købt til.

Busserne kører retur til Svendborg og Rudkøbing fra kl. 22.45. Returbusserne er gratis og uden bestilling.

DROP-OFF
Skal du sætte gæster af, så følg skilte og anvisninger til drop-off zonen.

TRAFIK
Vær opmærksom på at en del af vejene på Tåsinge den 1. juli er ensrettet af hensyn til bedre afvikling af trafikken. Følg skiltene og anvisninger.

Arrangører: EventC & BrandM