-->

Ukendt Kunstner

Ceres Arena, Aarhus.

Ukendt Kunstner
Hans Philip og Jens Ole McCoy er tilbage og følger nu op på udgivelsen af surprise-albummet, ’Dansktop’, med annonceringen af to store arena-koncerter i København og Aarhus.

Billettype Pris (billettens pris)? Antal
STANDARD kr.635,00 (kr.595,00)
KØRESTOLSBILLET kr.635,00 (kr.595,00)

Håndterings- og leveringsgebyrer kan være gældende for din ordre  

Flere informationer om Ukendt Kunstner-billetter

På toppen af deres karriere gik Hans Philip og Jens Ole McCoy hver til sit. Men fredag den 12. maj 2023, vendte Ukendt Kunstner tilbage efter syv års pause, da de ud af det blå sendte albummet, ’Dansktop’, på gaden.

Og nu overrasker duoen igen med karrierens absolut største shows, når de gæster både Royal Arena og Ceres Arena de to sidste fredage i oktober.

I mandags blev det desuden bekræftet at Ukendt Kunstner giver to eksklusive festivalkoncerter denne sommer. Det sker, når de lukker og slukker som sidste hovednavn på Roskilde Festivals legendariske Arena-scene lørdag nat, mens Smukfest får besøg af den københavnske duo under bøgen fredag den 4. august kl. 23.45 på Stjernescenen.

Ukendt Kunstner debuterede i 2012 og blev siden et af de mest betydningsfulde acts i dansk musik. Fjernt fra idealernes velkendte attitude og stil, gav Ukendt Kunstner hiphoppen fornyet karakter med et befriende poetisk og følsomt, men altid direkte og grænsesøgende udtryk. Anmelderroste, prisvindende og storhittende på dobbelt-EP-debuten og tre albums med sange som ’Overleve’, ’Gennem Byen’, ’Stein Bagger’ og ’Neonlys’.

 

Praktisk info:

STANDARD billetter giver adgang til både STÅ/SIDDEPLADS.

Siddepladserne er unummerede og er efter først til mølle princip.

 

Arrangør: DTD Concerts & United Stage