-->

TV-2

Aarhus Congress Center, Aarhus.

TV-2

Til salg fredag d. 25. okt. 2024 kl. 10.00 AM CEST

Billettype Pris (billettens pris)?
STANDARD kr. 535,00 (kr. 495,00) Til salg fredag d. 25. okt. 2024 kl. 10.00 AM CEST
KØRESTOLSBILLET kr. 535,00 (kr. 495,00) Til salg fredag d. 25. okt. 2024 kl. 10.00 AM CEST
Hvis du har et ledsagerkort, kan du få en ledsager med til koncerten.
Du køber en billet og efterfølgende henvender du dig til United Tickets kundeservice som vil tilføje en ledsager til din ordre. Kontakt os her.
Bemærk der kun findes begrænset antal ledsagerpladser.

Flere informationer om TV-2-billetter

Som om vi ikke har mere at sige er sætningen, der har kunnet fange forbipasserendes opmærksomhed på store bannere i både København og Århus den seneste uge. Afsenderen af budskabet var underskrevet med TV-2’s legendariske logo, og nu kan ét af Danmarks mest ikoniske bands endelig løfte sløret for budskabet bag:

 Annonceringen af deres hidtil største koncert i karrieren, når de i 2025 indtager Royal Arena. Derudover kan bandet også opleves i Aarhus Congress Center.

 "Som om vi ingen øjne har

som om vi ikke ser hvad der sker

Som om vi kender alle svar

som om vi ikke kan undres mer "

Sådan hedder det i en af de nye sange, som er på vej, og det er vel et meget godt bud på hvilken approach et gammelt hæderkronet band har tænkt sig at udfordre verden på.

Med en karriere der spænder over fire årtier, og hvor de samme fire bandmedlemmer – Steffen Brandt, Hans Erik Lerchenfeld, Sven Gaul og Georg Olesen – har været omdrejningspunktet, er TV-2 en sjældenhed på den danske musikscene. Deres evne til at kommentere på kærlighed, samtid og hverdagen, pakket ind i en lun humor og en skarp satirisk pen, gør dem stadig lige så relevante som dengang, de begyndte. Måske endda mere relevante end nogensinde. 

Bandet, der blev dannet i 1980, har været en af de mest markante stemmer i dansk musik – og nu er de klar til at skrive endnu et kapitel i deres imponerende historie med deres største indendørs koncerter til dato. I 2025 indtager TV-2 scenen i Royal Arena og Aarhus Congress Center, og disse koncerter bliver et sjældent øjeblik for både nye og gamle fans at opleve Danmarks lykkeligste orkester.

 Annonceringen kommer på bagkant af en sommer, hvor TV-2 var en del af Grøn karavanen. Her stod det klart, at musikken og teksterne taler til os alle – uanset landsdel eller baggrund. TV-2’s betydning rækker langt ud over deres mange hits. Bandet har ikke blot leveret soundtracket til flere generationer af danskere med ikoniske sange som ‘Bag Duggede Ruder’, ‘Alt Hvad Hun Ville Var At Danse’ og ‘De Første Kærester På Månen’. De er ikke blot et band med hits – de er en institution i dansk musik. Og i 2025 står de klar til at dele deres musikalske rejse med et publikum, der rækker på tværs af generationer.

Sætningen ’Som om vi ikke har mere at sige’ er ikke kun relevant, når det kommer til bandets live planer for fremtiden. Det er en sætning, der også i høj grad gør sig gældende, når det kommer til aktiviteten i studiet for tiden, hvor de fire bandmedlemmer igen har påbegyndt arbejdet. Og hvem ved - måske vi alle kommer til at synge med på netop dén sætning, når TV-2 samler os i 2025, til en fejring af 45 års musikeksistens – med tilbageblik og en konstant ambition om fornyelse.

Arrangør DTD Concerts