-->

Total i Orden Sommerfest 2024 - med Polle Fiction

Kammerateriet, Svendborg.

Billettype Pris (billettens pris)? Antal
FILM & FEST 15.00 kr. 299,00 (kr. 279,00)
Biografbilletten giver adgang til visningen incl. oplæg i biografsalen. Der er ikke nummererede pladser, de fordeles efter først til mølle-princippet. Der er pause i filmen. Når den første sal er fyldt, fyldes den næste med opstart 15.15. Pladserne fordeles efterhånden som I tjekker ind foran biografen. Vi åbner tjekind klokken 14.00.

Halfesten afholdes i Værftshallen. Der er opstillet borde/bænke, men der er ikke garanti for siddepladser til alle. Borde/bænke fordeles efter først til mølle.        
KUN FEST (19.00) kr. 214,00 (kr. 199,00)
Denne billettype giver kun adgang til Halfesten, der afholdes i Værftshallen på Svendborg Havn. Der er adgang til hallen fra klokken 19.00. Der er opstillet borde/bænke, men der er ikke garanti for siddepladser til alle. Borde/bænke fordeles efter først til mølle.        
BRONGSJEPAKKI (SE BESKRIVELSE) kr. 899,00 (kr. 864,00)
• Polle Fiction i biografen
• Stor halfest i Værftshallen
• Grillanretning - helstegt gris
• Ølkort med 10 stk fadøl, sjusser eller Shaker til Halfesten
SøLVPAKKI (SE BESKRIVELSE) kr. 1.099,00 (kr. 1.059,00)
• Polle Fiction i biografen
• Stor halfest i Værftshallen
• Grillanretning - helstegt gris
• Ølkort med 10 stk fadøl, sjusser eller Shaker til Halfesten
• Eksklusiv års-t-shit. Gul med Snave Slam på brystet og “Total i orden Sommerfest 2024” på ryggen. Udleveres ved tjek-ind ved biografen.
GULDPAKKI (SE BESKRIVELSE) kr. 1.599,00 (kr. 1.559,00)
• Polle Fiction i biografen
• Velkomstdriks-sæt ved biografen: En pillerpaller og en numsjuice (Baileys-shot)
• Reserverede pladser på de bagerste rækker
• Stor halfest i Værftshallen
• Grillanretning - helstegt gris
• Ølkort med 20 stk fadøl, sjusser eller Shaker til Halfesten
• Eksklusiv års-t-shirt. Gul med Snave Slam på brystet og “Total i orden Sommerfest 2024” på ryggen. Udleveres ved tjek-ind ved biografen.
• Natmad ved Værftshallen fra 21.00-23.30: En ristet hotdog.        

Tilkøb mad & drikke

Billettype Pris (billettens pris)? Antal
TILKøB GRILLANRETNING (SE BESKRIVELSE) kr. 159,00 (kr. 154,00)

Grillanretningen serveres som en anretning på tallerknen. Der serveres én gang og der er ikke adgang til buffet eller opfyldning. Grillanretningen indeholder helstegt gris med tilbehør. Den serveres ved grillen fra 18.00 til 19.00, og da mange skal spise samtidig, opfordrer vi til at fordele sig i perioden. Der kan opstå kø i starten af perioden.

TILKØB ØLKORT (10 STK - SE BESKRIVELSE) kr. 469,00 (kr. 459,00)
Ølkort kan benyttes til fadøl, drinks (2 cl), Cult Shaker, sodavand og vin i glas. Det kan kun benyttes til Halfesten.        
TILKØB ØLKORT (20 STK - SE BESKRIVELSE) kr. 929,00 (kr. 914,00)
Ølkort kan benyttes til fadøl, drinks (2 cl), Cult Shaker, sodavand og vin i glas. Det kan kun benyttes til Halfesten.        

Håndterings- og leveringsgebyrer kan være gældende for din ordre  

Flere informationer om Total i Orden Sommerfest 2024 - med Polle Fiction-billetter

I sommeren 2023 tog vi hul på det, der skal blive en fast tilbagevendende tradition. En hel dag med fejring af Polle og alle hans venner fra Snave. Den første udgave af Total i Orden Sommerfest blev en bragende succes, med ikke bare én, men hele to komplet udsolgte biografsale og efterfølgende halfest!

Og som lovet er vi klar med en endnu mere Total i Orden Sommerfest i sommeren 2024. Vi har endnu flere overraskelser og besøg i ærmet og bygger videre på de gode idéer. Og for de allermest hardcore fans, er der mulighed for at købe billet allerede nu - og eksklusive billetpakker i begrænset antal. Med henved 700 gæster samlet i Værftshallen er vi ikke lagt fra max-antal allerede i år 1, så vi tror ikke, du skal vente for længe.

Vi mødes i biografen, hører et oplæg om filmen og ser Polle Fiction med tæt hvad der hører af tilråb, bifald og skålen i salen. Og bagefter går vi i samlet optog til Værftshallen og fyrer op under en vild halfest som var det i Snavehallen i 1985! Her får du både Harske Hubbi og liveband, som vi annoncerer senere.

Du kan vælge at tilkøbe en grillanretning, som vi serverer i Værftshallen forud for aftenens show.

DAGENS PROGRAM
(med forbehold for ændringer)

14.00: Vi mødes foran biografen. Mulighed for at købe pillerpaller.

15.00: Biografsalen åbner

17.15 (ca): Fælles optog mod Værftshallen på havnen

Fra 18.00 til 19.00: Grillanretning serveres (sælges særskilt. Se betingelser)

19.00: Den store Polle-pubquiz

20.00: Harske Hubbi

22.00: Livemusik

00.00: Hallen lukker - efterfest på Kammerateriet

Som et nyt og lækkert tiltag sætter vi et begrænset antal af vores nye Brongsjepakki, Sølvpakki og Guldpakki til salg. Den er for de allerhårdeste og mest festlige Snave-fans. Se beskrivelsen på www.kammerateriet.dk og under de enkelte billettyper.

 

Generelle betingelser: Det køber du:

• Køber du en pakke skriver vi til dig og spørger til din t-shirt-størrelse forud for arrangementet. Vi har i størrelse S til 3XL.

• Ølkort kan benyttes til fadøl, drinks (2 cl), Cult Shaker, sodavand og vin i glas. Det kan kun benyttes til Halfesten.

• Biografbilletten giver adgang til visningen incl. oplæg i biografsalen. Der er ikke nummererede pladser, de fordeles efter først til mølle-princippet. Der er pause i filmen. Når den første sal er fyldt, fyldes den næste med opstart 15.15. Pladserne fordeles efterhånden som I tjekker ind foran biografen. Vi åbner tjekind klokken 14.00.

• Halfesten afholdes i Værftshallen. Der er opstillet borde/bænke, men der er ikke garanti for siddepladser til alle. Borde/bænke fordeles efter først til mølle.

• Grillanretningen serveres som en anretning på tallerknen. Der serveres én gang og der er ikke afgang til buffet eller opfyldning. Grillanretningen indeholder helstegt gris med tilbehør. Den serveres ved grillen fra 18.00 til 19.00, og da mange skal spise samtidig, opfordrer vi til at fordele sig i perioden. Der kan opstå kø i starten af perioden.

• Biografbilletten giver adgang til visningen incl. oplæg i biografsalen. Der er ikke nummererede pladser, de fordeles efter først til mølle-princippet. Der er pause i filmen. Når den første sal er fyldt udbydes billetter til den næste med et kvarters forskydelse.

• Halfesten afholdes i Værftshallen. Der er opstillet borde/bænke, men der er ikke garanti for siddepladser til alle. Borde/bænke fordeles efter først til mølle.

• Grillanretningen serveres som en anretning på tallerknen. Der serveres én gang og der er ikke afgang til buffet eller opfyldning. Grillanretningen indeholder helstegt gris med tilbehør. Den serveres ved grillen fra 18.00 til 19.00, og da mange skal spise samtidig, opfordrer vi til at fordele sig i perioden. Der kan opstå kø i starten af perioden.