-->

SOMMERKONCERTER PÅ FILMTORVET

Sidesporets Sommerkoncerter, Holbæk.

SOMMERKONCERTER PÅ FILMTORVET

Så er Sidesporets musikklub klar igen med en dobbeltkoncert på Filmtorvet 12. august 2023! Michael Falch Solo + Lis Sørensen med band

Billettype Pris (billettens pris)? Antal
EARLY BIRD kr.275,00 (kr.250,00)

* Håndterings- og leveringsgebyrer kan være gældende for din ordre  

Flere informationer om SOMMERKONCERTER PÅ FILMTORVET-billetter

Vi fik blod på tanden under pandemien og spillede 6 mindre koncerter i 2021 udendørs på Holbæk Havn foran biografen. Det gik fint og publikum tog godt imod konceptet med en mindre og meget overskuelig koncertplads i smukke omgivelser ved Fjorden. I 2022 spillede vi Queen Machine med små 2000 gæster, hvilket er max i forhold til vore ambitioner.

EARLY BIRD
– Du sparer 50 kroner hvis du køber dine billetter inden den 1. januar 2023.

MICHAEL FALCH – SOLO
Efter et højspændt år med MALURTs gnistrende rock og store show på bandets definitive afskedsturné fortsætter Michael Falch i 2023 ene mand ud på en akustisk solotur. Det er ved at være nogle år siden, han gjorde det sidst, for inden MALURT-eventyret turnerede han både med DÉT BAND og med sin poetiske trio.

I foråret 2023 pakker han imidlertid atter sine akustiske guitarer og drager på en omfattende turné, der bringer ham både til Det kongelige Teater og en række andre gode spillesteder rundt i landet. Michael Falch kommer med livshistorier og sange, der nu på 5. årti giver deres særlige vinkler på menneskers vilkår og følelser her i vores land uden høje bjerge.

Falchens solokoncerter er berømmede for deres enestående nærvær, og selv om den garvede performer nu skruer helt ned for den fysiske vildskab på scenen, kommer der ikke til at mangle intensitet. Michael Falch kan nemlig øse af et sangkatalog, der hører til blandt Danmarks mest betydningsfulde. Samtidig har han gennem årene styrket sin klangbund i et forfatterskab, der efterhånden er oppe på seks dybt personlige bogudgivelser.
Hans soloshows veksler mellem løssluppen hjertelighed og intens alvor i fortællinger og sange, der viser, at han også ene mand kan få enhver sal til at grine og græde, synge og gynge.

LIS SØRENSEN MED BAND
Lis Sørensens imponerende repertoire byder på en perlerække af hits fra 4 årtier samt nye forrygende numre. Med en sprællevende samling af sange står Lis Sørensen skarpt i nutiden og formidler fortidens hits, ’Fuld af Nattens Stjerner’, ’Tæt på Ækvator’, ’Mine Øjne De Skal Se’ og mange flere, med en naturlig elegance, som uden tvivl vidner om hendes egen kærlighed til repertoiret.
Med sin varme og stærke vokal i centrum, favner Lis Sørensen et større og større publikum, og en aften i hendes selskab er både en rejse ned ad memory lane, og en energisk væren i øjeblikket.

Lis Sørensen har med sig på scenen sit fantastiske band: Jonas Krag Mads Michelsen Mikkel Riber Steen Rasmussen


PRAKTISK INFO

Det er ikke tilladt at medbringe stole, borde, paraplyer, mad og drikkevarer på koncertpladsen. Der vil blive opsat borde og bænke (ca. 800 siddepladser) på koncertpladsen.
Arrangør: Sidesporets Musikklub