-->

Rune Rask live

Stagebox, København K.

Rune Rask live
RUNE RASK KLAR MED DEBUTKONCERT PÅ REFSHALEØEN Den danske superproducer gæster det nye københavnske venue, Stagebox den 3. november
Billettype Pris (billettens pris)? Antal
STANDARD kr.220,00 (kr.195,00)

Flere informationer om Rune Rask live-billetter

Han er én af Danmarks mest etablerede, respekterede og prisvindende producere. Og så er han ikke mindst hjernen og hjertet bag de musikalske genialiteter der danner rammerne for et af Danmarks største Hip Hop acts nogensinde, Suspekt.

Men i fredags kunne Rune Rask løfte sløret for sin første udgivelse - nogensinde - i eget navn. 'Egyptian Chef' er forsmagen på et kommende konceptalbum, som er båret frem af lysten til at invitere lytteren med indenfor i et dragende, fantasifyldt og instrumentalt lydunivers, hvor der, vigtigst af alt, også er gjort plads til modtageren.

Debutkoncert på Stagebox
B&W's historiske panelværksted på Refshalevej 189 i København, er blevet transformeret til et luksuriøst, industrielt spillested - et supervenue, hvor selve lydoplevelsen har været hovedfokus i hele byggeprocessen. Derfor må disse rammer siges at være oplagte for en artist som Rune Rask, for hvem netop respekten for den rigtigt gode lyd er essensen af hans legacy - og for den nye musik, han har på vej. Udover Rune selv, vil Albert (Benal), Olle Haggberg og Anders Dixen også være at finde på scenen.