-->

Rasmus Bjergs Juleshow med DUO

Odeon, Odense.

Rasmus Bjergs Juleshow med DUO
Til december trækker Rasmus Bjerg i gallatøjet og pakker den store julesæk med masser af julestemning og drager på juleshowtour med Danmarks Underholdningsorkester. En tour der, blandt andet, bringer dem omkring Aarhus, Vejle og Odense.

Vælg dine egne sæder eller lad os vælge de bedste sæder til dig

Deaktiver "Vis fra pladser", så du kan vælge pladser
ALL kr.450,00 kr.400,00 kr.350,00 kr.350,00 kr.0,00 - kr.385,00
Beklager, din browser supporterer ikke kanvas elementet. Henter

Ingen ledige sæder

  Odeon

  Når vi har en siddeplan for begivenheder, vil vi gøre alt for at give dig de korrekte informationer. Vi kan imidlertid ikke garantere, at siddeplanen er korrekt i tilfælde af specifikke ændringer med kort varsel eller ændring af sted på grund af produktionskrav. Siddeplanen udleveres normalt kun som en vejledning og er ikke en præcis gengivelse af layoutet på stedet.

  Flere informationer om Rasmus Bjergs Juleshow med DUO-billetter

  Når Rasmus Bjerg i december hylder julen og tager på juleshowtour rundt i landet bliver det med ingen ringere end Danmarks Underholdningsorkester i ryggen. Det bliver en aften fuld af sjov, musik, nostalgi og en masse personlige jule-anekdoter fra Rasmus Bjergs eget liv.  ”Julen har altid betydet meget for min familie og mig. Det er en tid, hvor vi rykker sammen i mørket, og gør en ekstra indsats for hyggen og hylder vores juletraditioner. Derfor betyder det meget for mig, at jeg kan rejse rundt i Danmark og sprede julelys og klokkeklang,” fortæller Rasmus Bjerg.


  Rasmus Bjerg, der altså selv er stor fan af julen, har også flere juleroller på det omfattende skuespiller-cv, blandt andet i Wikke & Rasmussens julekalender, ’Julestjerner’, men ellers kender vi ham blandt andet som den legendariske Mr. Poxycat, der med stor selvtillid forsøger at bryde igennem som professionel tryllekunstner - OG så kender vi ham ikke mindst også fra hans legendariske rolle som dansktoppens ukronede konge, John Mogensen, i Ole Bornedals film, ’Så længe jeg lever’.


  Rasmus Bjerg er en mangefacetteret entertainer og vil i løbet af aftenen træde ind og ud af forskellige karakterer på en måde, der kunne lede tankerne hen på det legendariske ’Disneys Juleshow’, hvor Jesper Fårekylling styrer børn og barnlige sjæle igennem klip fra Disneys klassiske tegnefilm.


  Rasmus Bjerg, der også har arbejdet som konferencier og Tv-vært på blandt andet Alletiders Juleshow og Zulu Awards, kæder selv aftenen sammen, som vært på gallashowet. Publikum vil altså være i trygt og sjovt selskab, når Rasmus Bjerg slår dørene op til sit store juleshow for hele familien. Om showet fortæller Bjerg:


  ”Det er et klassisk juleshow, som vi kender det og holder af - Dog med ét benspænd - Det er mig, der styrer løjerne… Og så er det aldrig til at vide, hvad der sker. Men jeg valser ned af memory lane, genopliver lyden af min barndoms jul med juleklassikere fra Disney til Elvis, spas og musikalsk juleknas.”


  Tour dates:
  01.12.22 – Taastrup Teater & Musikhus, Taastrup
  03.12.22 – Arena Næstved, Næstved
  08.12.22 – Sønderjyllandshallen, Aabenraa
  10.12.22 – Musikkens Hus, Aalborg
  15.12.22 – Vejle Musikteater, Vejle
  16.12.22 – Musikhuset, Aarhus
  17.12.22 – ODEON, Odense
  18.12.22 – Falkoner Salen, København

  Billetsalget er startet og kan købes via bill.et/RasmusBjerg