-->

Oktobeer

Forum, Frederiksberg.

DANMARKS STØRSTE OKTOBERFEST 2023

Vælg dine egne sæder eller lad os vælge de bedste sæder til dig

Deaktiver "Vis fra pladser", så du kan vælge pladser
ALL kr.629,00
Beklager, din browser supporterer ikke kanvas elementet. Henter

Håndterings- og leveringsgebyrer kan være gældende for din ordre  

Forum

Når vi har en siddeplan for begivenheder, vil vi gøre alt for at give dig de korrekte informationer. Vi kan imidlertid ikke garantere, at siddeplanen er korrekt i tilfælde af specifikke ændringer med kort varsel eller ændring af sted på grund af produktionskrav. Siddeplanen udleveres normalt kun som en vejledning og er ikke en præcis gengivelse af layoutet på stedet.

Flere informationer om Oktobeer-billetter

 

Husk hvis I er flere end 15 er der også mængderabat:  kontakt@oktoberparty.dk 

Line Up: Birthe Kjær - Sabrina - Johnny Reimar - Daze - Jay Frog (former Scooter) - Harske Hubbi

Hvad kan I forvente?

Efter to år med et udsolgt Forum, laver vi nu hattrick ved igen at åbne portene til den legendariske hal på Frederiksberg, når Danmarks største, sjoveste, skøreste og festligste Oktoberfest finder sted for tredje gang. 

Vi mangler kun at få fragtet en alpetop eller to til Forum, men ellers er det fuldstændig som at tage til Sydtyskland. Du slipper bare for at pakke kuffert og købe dyre flybilletter. Festen kommer til dig, og vi kommer til at blæse taget af Forum!

Vi har til begge de to foregående fester haft en skarp plakat med optrædende artister, men det lineup vi kan præsentere i år vil tage festen til nye højder. Johnny Reimar og Birthe Kjær er indbegrebet af oktoberfestartister, evigt unge og hotte Sabrina fra Italien skal nok vække en hed drøm fra 80’erne til live igen, mens danske Daze lægger en bund af bas for dans på bordene. 

Mellem artisternes optræden vil der være DJ’s, som i aftenens anledning naturligvis vil tone tingene tyroler-style.

Til at binde tingene sammen fra scenen har vi i Danmarks bedste fest-Sprechstallmeister, Riffi Haddaoui, manden, der om nogen kompetent kan dirigere fællessang og fællesdans. Ja, i Forum er der heldigvis så højt til loftet og plads om bordene, så jodlen i kor og kædedans opstår ganske naturligt og spontant.

Vi indretter naturligvis Forum som du kender det fra ølhallerne i Tyskland med langborde og bænke, hvor du ved billetkøb ved, hvilket bord du køber plads til og dermed også er sikker på, at komme til at sidde sammen med dem du tager til fest med. Hvis I ikke er nok til at fylde et helt bord ud, så er I jo bare heldige at få nye bedste festvenner.

Der vil ydermere blive mulighed for at købe mad, både i forsalg og med ‘fast track’ og uden forudbestilling, i løbet af festen. Menuen kommer til bestå af tvivlsomme tyske egnsretter af høj kvalitet!

 

ARRANGØR: Musik & Event Aps