-->

Det Meningsfulde Arbejdsliv

Scandic Spectrum, København.

Det Meningsfulde Arbejdsliv
Billettype Pris (billettens pris)? Antal
STANDARD kr. 439,00 (kr. 399,00)

Håndterings- og leveringsgebyrer kan være gældende for din ordre  

Flere informationer om Det Meningsfulde Arbejdsliv-billetter

Dette event er for dig, der er kommunikatør og interesseret i at netværke med andre inspirerende mennesker. Temaet for aftenen er Det Meningsfulde Arbejdsliv, hvor vi gennem viden og inspiration skal blive klogere på det gode arbejdsliv, redskaber til selv at gøre en forskel - og selvfølgelig en masser networking.

Hvad kan du forvente?

Inspirerende oplæg:
- Hør Robin Juel Johansen, der for nogle år siden tog en beslutning om at opsige sin stilling som direktør i et af landets største kommunikationsbureauer for at starte en højskole i udlandet for unge i deres sabbatår. Han vendte karriereræs, flotte titler og gode vilkår på hovedet og satte én ting øverst i arbejdslivet - mening.


- Mød branding strateg May Kjærsgaard, der er fortaler for autenticitet og ærlighed i branding og kommunikation - også ind ad til. Hun fortæller om værktøjer, der kan udvikle og styrke dit personlige brand og lærer os at forstå, hvordan brandingens styrke og mekanismer.


- Oplev direktør i Female Go Getters Mette Maria Terp i et interview, hvor hun fortæller om sit liv som serieiværksætter gennem de sidste ca. 20 år. Hun løfter sløret for sine strategier til at udvikle sig, finde mening i sit arbejde, og til at blive ved, selvom det hele ikke går, som kunne ønske sig. 


Aktiv netværking:
- Speed networking: Mød nye kontakter hurtigt og effektivt.
- Round table diskussioner: Deltag i engagerende diskussioner om moderne kommunikationsudfordringer, faciliteret af en moderator.
- Pitch-øvelse: Øv dig i at pitche din virksomhed eller idé og få værdifuld feedback.


Ekstra forkælelse:
- Goodiebags: Vores sponsorer har sørget for en lille lækker goodiebag til alle.


- Vin i slutningen: Nyd et glas vin og fortsæt netværkningen i afslappede omgivelser.


Arrangør: Scandic Hotels