-->

Bag Om Badehotellet med Jens Jacob Tychsen

Hermans, Tivoli Friheden, Aarhus C.

Bag Om Badehotellet med Jens Jacob Tychsen
Jens Jacob Tychsen, også kendt som Hr. Weyse, tager dig med på en forrygende tur bag kameraet og fortæller dig historien bag den folkekære TV2-serie Badehotellet, der har taget hele Danmark med storm.        
Billettype Pris (billettens pris)? Antal Pladsens placering
STANDARD kr. 335,00 (kr. 295,00)
KØRESTOLSPLADSER kr. 335,00 (kr. 295,00)
KØRESTOLSPLADSER

Håndterings- og leveringsgebyrer kan være gældende for din ordre  

Hermans, Tivoli Friheden

Når vi har en siddeplan for begivenheder, vil vi gøre alt for at give dig de korrekte informationer. Vi kan imidlertid ikke garantere, at siddeplanen er korrekt i tilfælde af specifikke ændringer med kort varsel eller ændring af sted på grund af produktionskrav. Siddeplanen udleveres normalt kun som en vejledning og er ikke en præcis gengivelse af layoutet på stedet.

Flere informationer om Bag Om Badehotellet med Jens Jacob Tychsen-billetter

I dette eksklusive musikalske foredrag, viser Jens Jacob fotos, film og fraklip. Det bliver sjovt, musikalsk og ikke mindst super underholdende, når Jens Jacob fortæller om sangene, om samarbejdet med de andre skuespillere, og om hvordan sådan en serie egentlig bliver til.
Du får naturligvis også et genhør med flere af de skønne gamle sange fra serien, som Jens Jacob Tychsen på magisk vis vil fremføre – og desuden fortælle historien om, hvordan de er blevet vakt til live.
På allerbedste og mest charmerende Jens Jacob Tychsen-manér – også kendt som Hr. Weyse i den populære serie - vil du desuden høre, hvordan sådan en serie egentlig bliver til, samarbejdet med de andre skuespillere, dårlige anmeldelser, vind og vejr ved Vesterhavet og meget, meget mere.

Til slut er der mulighed for spørgsmål, samt at deltage i "Den Store Badehotels Quiz".

Arrangør: LiveOplev