-->

Alex Vargas

Østre Gasværk, København.

Alex Vargas

Vælg billetter

Billettype Pris (billettens pris)? Antal
STANDARD BILLET kr.375,00 (kr.350,00) Udsolgt
KØRESTOLSPLADSER kr.375,00 (kr.350,00) Udsolgt
LEDSAGERBILLET kr.0,00 (kr.0,00) Udsolgt
Husk at medbringe gyldigt ledsagerkort til koncerten

Denne billet kan kun kan købes med en KØRESTOLSPLADSER billet.

Østre Gasværk

Når vi har en sædeoversigt for events, vil vi gære alt for at give dig de korrekte informationer. Vi kan imidlertid ikke garantere, at sædeplanen er korrekt i tilfælde af specifikke ændringer med kort varsel eller af sted på grund af produktionskrav. Sædeoversigter udleveres normalt kun som en vejledning og er ikke er præcis gengivelse af layoutet på stedet.

Flere informationer om Alex Vargas-billetter

Man kan ikke påstå, at Alex Vargas har hvilet på laurbærrene eller skruet ned for ambitionsniveauet siden sit gennembrud og titlen som Årets Danske Solist ved Danish Music Awards i 2016. Og den produktive musiker, som senest har turneret landet rundt med intet mindre end to koncerter på én og samme aften, kan nu løfte sløret for endnu et ambitiøst projekt:

"Jeg har valgt at kaste mig over egoet. Tanker og bearbejdelse, som selvfølgelig er opstået på papir i min lyrik, men også er kommet til udtryk i sangene, mens jeg har indspillet dem," fortæller Alex Vargas om tilblivelsen af en række sange, som nu bliver til tre EP'er. Vargas fortsætter: "Jeg har grebet sangskrivningen an på vidt forskellige måder - som en slags sideprojekter, for at imødekomme forskellige sider af mig selv og udforske nye facetter af "Alex Vargas". Men de har hver især fundet hinanden - og jeg har fundet dem."

Den første EP fra EGO-trilogien indeholder de tre seneste udgivelser, 'Silent Treatment', 'Now That I Think About It' og 'What You Wish For' samt det helt nye nummer, 'Where Love Won't Go'. Ifølge Vargas er disse sange udsprunget i direkte forlængelse af debutalbummet, mens lyden er mere minimalistisk og soulet og teksterne, i høj grad, åbner op for et intimt, personligt indblik i sangerens liv og dets udfordringer - deraf titlen på EP'en, 'superEGO'.

Trilogien vil altså blive udsendt i løbet af 2019 og kulminerer den 15. december, hvor Alex Vargas vil kunne opleves live i de unikke rammer på de skrå brædder på Østre Gasværk.