-->

Oktoberfest hos Gram Slot

Den Holstenske lade, Gram.

For først gang præsenterer Gram Slots oktoberfest, vi sørger for at I kommer til at opleve en helt rigtig tysk oktoberfest.         
Billettype Pris (billettens pris)? Antal
STANDARD kr. 700,00 (kr. 675,00)
STANDARD MED 10% kr. 633,00 (kr. 608,00)
Ved køb over 13 billetter fås 10% rabat

Håndterings- og leveringsgebyrer kan være gældende for din ordre  

Flere informationer om Oktoberfest hos Gram Slot-billetter

For først gang præsenterer Gram Slots oktoberfest, vi sørger for at I kommer til at opleve en helt rigtig tysk oktoberfest. 
Naturligvis hører der sig lederhosen, dirndls, øl og schlagermusik til denne folkefest. Befinder det helt rigtige tyrolertøj sig ikke i dit klædeskab, kan det købes på temashop.dk. 
Vi åbner dørene klokken 16.30 med et formidabelt blæseorkester, der vil marchere fra Den Holstenske Lade op til slottet og tilbage igen, hvorefter vi skyder festlighederne i gang på rigtig oktoberfestlig stil. 
Der vil blive serveret buffet, som selvfølgelig hører sig til på denne dag. Til dette fantastiske arrangement vil I komme i den helt rigtige oktoberfeststemning med Dj Senay der tager os tilbage til 80 og 90´erne samt tyrolerbandet Joe Eimer & die Skrupellosen, der vil rejse til Gram Slot fra München, for at bringe den helt rigtige tyrolermusik til vores oktoberfest. Der vil til sidst på aftenen være opstillet stande foran laden, med mulighed for at købe natmad, så vi kan få sluttet tyrolerfesten godt af.

Vi glæder os til at byde dig velkommen til årets oktoberfest på Gram Slot!
Vær med når vi ”O-ZAPFT IS” 

Arrangør: Gram Slot