Rasmus Seebach Familiekoncert + Support Billetter og datoer

RASMUS SEEBACH FAMILIEKONCERTER

Det er efterhånden en tradition at Rasmus Seebach afholder nogle særligt familie venlige koncerter. Udover Rasmus vil der være andre optrædener (offentliggøres senere) fra ca. kl. 17:00, så kom i god tid og nyd en dag med god musik i familiens tegn.


Varighed: Arrangementet forventes afsluttet kl. 20:30

Flere informationer om Rasmus Seebach Familiekoncert + Support

FAMILIEKONCERT - BØRNEPIT
Vær opmærksom på, at der til denne koncert vil være mange børn, så husk at tage hensyn til hinanden. Det er en stå-koncert, og selvom de mindste kan have begrænset udsyn, er det ikke tilladt at have sit barn siddende på skuldrene; både p.g.a. sikkerhed, men også af hensyn til de publikummer der står bag jer. For at imødekomme problematikken, opretter vi et indhegnet område forrest ved scenen KUN til børn, med en højde på max 150 cm. Indgang til dette vil være markeret med skilte. Ophold i området er på eget ansvar, og det er op til den enkelte, at vurdere om ens barn kan klare at være alene de timer arrangementet varer.

Der vil blive oprettet et mødested lige udenfor børneområdet, hvor børn der er blevet væk, kan afhentes. Området vil være markeret med et stort skilt og der vil være voksne til at berolige børnene, den tid de er der.
HUSK at udstyre dit barn med dit mobilnummer, så vi kan få fat i dig, hvis dit barn vil genforenes med jer, før koncerten er slut. Du kan på mødestedet afhente gratis armbånd, hvor mobilnummer kan påføres.

INGEN AUTOGRAFER
Vi ved, at der er enorm efterspørgsel på autografer, men Rasmus kan umuligt nå at skrive til alle. For børn kan det være svært at forstå at Rasmus kun giver et begrænset antal autografer efter koncerten.
Vi ønsker at børnene får en god musikalsk oplevelse, og den skal ikke ødelægges af, at de ikke er en af de heldige, der får en autograf. Derfor har vi valgt at gøre det ens for alle, og ikke give autografer ved familie-koncerterne. Det håber vi, at i som publikum har forståelse for.

MAD & DRIKKEVARER
Det er ikke tilladt at medbringe drikkevarer på pladsen, men man gerne må medbringe egne madvarer. Grill og lign. er ikke tilladt. Der vil være en lang række mad- og bartilbud på pladsen, som kan tilfredsstille de flestes behov. 

OBS: Grundet stort lysshow advarer vi personer med fotosensitiv epilepsi mod at deltage i koncerten.

Så er der ellers bare tilbage at sige, at vi glæder os til at se jer, og vi håber, at I får en helt igennem magisk dag.

Med venlig hilsen
Nord Production