Rasmus Seebach Familiekoncert + Special Guests Tickets and Dates

I sommeren 2018 mødte mere end 50.000 feststemte danskere op til Rasmus Seebachs familiekoncerter. Nu inviterer Seebach til sommerkoncerter for hele familien igen i landets fire største byer.

Til sommer er det 10 år siden at Rasmus udgav sit debutalbum 'Rasmus Seebach', og siden dengang, er det kun gået én vej. Siden 2009 har Rasmus Seebach udgivet fire studiealbums, solgt mere end 800.000 eksemplarer og vundet seks statuetter til Danish Music Awards. Med andre ord er Rasmus Seebach blandt de største og bedst sælgende artist i dansk musikhistorie, men for Rasmus kan successen hverken måles i priser eller salgstal - den ægte magi skabes nemlig til koncerterne sammen med fansne.
Det var netop kærligheden til at optræde live, der blev afsættet for Rasmus’ tilbagevendende familiekoncerter, som de seneste år er blevet hyldet af både fans, publikum og anmeldere.

Til sommer kan Rasmus igen opleves i landets fire største byer, og rygtet siger at han planlægger at tage en masse spændende gæster med til koncerterne...

Dørene åbner kl.13.00
Arrangementet starter kl.14.00
Rasmus Seebach kl.19:00
Arrangementet forventes slut ca. kl.20:30

More Information about Rasmus Seebach Familiekoncert + Special Guests

Rasmus Seebach Familiekoncert + special guests

KONCERT - BØRNEPIT

Vær opmærksom på, at der til denne koncert vil være mange børn, så husk at tage hensyn til hinanden. Det er en stå-koncert, og selvom de mindste kan have begrænset udsyn, er det ikke tilladt at have sit barn siddende på skuldrene; både p.g.a. sikkerhed, men også af hensyn til de publikummer der står bag jer. For at imødekomme problematikken, opretter vi et indhegnet område forrest ved scenen KUN til børn, med en højde på max 150 cm. Indgang til dette vil være markeret med skilte. Ophold i området er på eget ansvar, og det er op til den enkelte, at vurdere om ens barn kan klare at være alene de timer arrangementet varer.

Der vil blive oprettet et mødested lige udenfor børneområdet, hvor børn der er blevet væk, kan afhentes. Området vil være markeret med et stort skilt og der vil være voksne til at berolige børnene, den tid de er der. HUSK at udstyre dit barn med dit mobilnummer, så vi kan få fat i dig, hvis dit barn vil genforenes med jer, før koncerten er slut. Du kan på mødestedet afhente gratis armbånd, hvor mobilnummer kan påføres.</br>

INGEN AUTOGRAFER

Vi ved, at der er enorm efterspørgsel på autografer, men Rasmus kan umuligt nå at skrive til alle. For børn kan det være svært at forstå at Rasmus kun giver et begrænset antal autografer efter koncerten.

Vi ønsker at børnene får en god musikalsk oplevelse, og den skal ikke ødelægges af, at de ikke er en af de heldige, der får en autograf. Derfor har vi valgt at gøre det ens for alle, og ikke give autografer ved familie-koncerterne. Det håber vi, at i som publikum har forståelse for.

MAD & DRIKKEVARER

Det er ikke tilladt at medbringe drikkevarer på pladsen, men kan selvfølgelig købes på koncert pladsen. Man må gerne medbringe egne madvarer. Grill og lign. er ikke tilladt. Der vil være mad boder på pladsen, som kan tilfredsstille de flestes behov. Vi anbefaler at, har man børn med, at tage lidt frugt og snacks med til at stille den værste sult.

OBS: Grundet stort lysshow advarer vi personer med fotosensitiv epilepsi mod at deltage i koncerten.

Så er der ellers bare tilbage at sige, at vi glæder os til at se jer og vi håber at i får en helt igennem magisk dag.