Poul Krebs med Danmarks Underholdningsorkester Billetter og datoer

Poul Krebs har sat sig i hjertekulen på flere generationslag, hvormusikken lever inærværet, den østjyske facon og den ukuelige spillemandsglæde. I2021 tager historiefortælleren på efterårstour, akkompagneret af Danmarks Underholdningsorkester.

Har du allerede bestilt billetter og ønsker tilkøb?

Flere informationer om Poul Krebs med Danmarks Underholdningsorkester


Han forstÕr at levere historier fra lokale perler, hverdagens trummerum, sindets afkroge og livets vedvarende og forbigÕende relationer. Det er ganske enkelt forfriskende, nÕr Poul Krebs, med en underspillet facon, taler til flere generationslag, mestrer nostalgiens kunst og samtidig dykker ned i vores fµlles nutid og fremtid. Historier fra Poul Krebs sµtter sig i hjertekulen, og det har de gjort siden 70'erne. Han har i l°bet af sin karriere skrevet over 500 sange, spillet mere end 1000 koncerter og udgivet utallige albummer, som tilsammen er solgt i over en million eksemplarer. 'En af dansk poprocks bedste iagttagere,' skrev BT. 'En trovµrdig og ligefrem kunstner i sµrklasse,' skrev Jyllands Posten. 'En ualmindeligt kultiveret musiker, der presser sig selv til det yderste for at give publikum en oplevelse, de aldrig glemmer,' skrev GAFFA.


Nu drager Krebs pÕ tour, akkompagneret af Danmarks Underholdningsorkester, for at levere musikalske oprejsninger til efterÕrslandet. Danmarks Underholdningsorkester er garant for kontinuerligt at rykke grµnserne for, hvad et klassisk orkester egentlig kan. Nysgerrighed, fleksibilitet og kunstnerisk dygtighed er buzzwords som de gennem mere end 70 Õr har fornyet og forfinet.