-->

TopGunn

Den Grå Hal, København.

TopGunn

TopGunn annoncerer koncert i Den Grå Hal

TopGunn har netop udgivet karrierens tredje album, og nu offentliggør han efterårets liveshow i den grå hal d. 15. November.

Det er fire år siden, TopGunn sidst udgav et album og fire år siden han begyndte på albummet 1991, som lige er udkommet, og der har været omkring 50 sange i spil til pladen, før de bedste ni blev valgt. TopGunn står selv for produktionen sammen med brødrene Asmus og Emil Harm, og så har han inviteret en række prominente navne til at lægge gæstevers på pladen: Albertslund-rapperen Fouli (”Detaljen”), Benjamin Hav fra Benal (”Nik Og Jay”), Lord Siva (”25 Lightere”) og Citybois (”Hyg Hver Dag”).

Vælg billetter

Billettype Pris (billettens pris)? Antal
UNUMMEREREDE STÅPLADSER kr.215,00 (kr.190,00)

Flere informationer om TopGunn-billetter

I 2013 fik danskerne øjnene op for TopGunn, da han bragede ind på hitlisterne med kæmpehittet “Tilbud”. Samme år udgav den unge rapper sit debutalbum “21”, og med ét associerede man ikke længere navnet ”Topgunn” med Tom Cruise og jægerfly, men i stedet med dansksproget rap fra øverste hylde.


Fem år efter debuten er Topgunn nu tilbage med sit tredje studiealbum ”1991”, som indeholder features fra en række af tidens varmeste artister. Blandt andre Benjamin Hav (Benal), Lord Siva og Citybois.


Som liveartist  har Topgunn altid været garant for at levere en festligt og hittet spækket koncert, der kan få selv de største skeptikere til at bobbe med hovedet. Efter en længere pause er den danske hitmager nu igen klar til at blæse taget af bygningen, når han giver en eksklusiv koncert i Den Grå Hal den 15. november.