-->

Tina Dickow

Odeon, Odense.

Tina Dickow
TINA DICKOW - NYT ALBUM PÅ DANSK OG STOR 2022 TURNÉ

Vælg dine egne sæder eller lad os vælge de bedste sæder til dig

Disable "View from seats" to select seats
ALL kr.425,00 kr.0,00 kr.400,00
Beklager, din browser supporterer ikke kanvas elementet. Henter

Ingen ledige sæder

  Odeon

  Når vi har en siddeplan for begivenheder, vil vi gøre alt for at give dig de korrekte informationer. Vi kan imidlertid ikke garantere, at siddeplanen er korrekt i tilfælde af specifikke ændringer med kort varsel eller ændring af sted på grund af produktionskrav. Siddeplanen udleveres normalt kun som en vejledning og er ikke en præcis gengivelse af layoutet på stedet.

  Flere informationer om Tina Dickow-billetter

  Når TINA DICKOW spiller Danmarks-turné i foråret 2022 bliver publikum de første til at høre en stribe nye Dickow-sange live. Danske sange, vel at mærke.
  Hun har annonceret, at hun arbejder på sit første dansk-sprogede album og siger selv om albummet og turneen:


  "Jeg tror alle véd, at vi glæder os vanvittigt til at komme ud at spille! Og hvis bare publikum glæder sig halvt så meget, som jeg gør, til vi igen kan mødes på spillestederne, så kan det kun blive magisk! Og at det bliver i kølvandet på nyt album gør det bare endnu mere spændende. Vi skal jo spille spritnye sange på dansk, og der er flere grunde til, at de sange kommer nu. Jeg har savnet Danmark helt ubeskriveligt i den lange periode, hvor jeg ikke har kunnet rejse hjem, og følt mig mere dansk end nogensinde det sidste års tid. Og derudover føles det som et godt tidspunkt at tage et spring og prøve noget nyt frem for at søge tilbage til det gamle. Vi er et andet sted nu. Og jeg glæder mig til at mødes lige dér".


  Turneen besøger 14 danske byer, og som noget nyt spiller hun to forskellige spillesteder i både København og Aarhus, så publikum i disse byer kan vælge en siddende koncertsal eller en stående rockklub.