-->

THE BEATLES "REVOLVER" LYTTE-EVENT

Blå Bio 1, Cabinn Copenhagen.

THE BEATLES ”REVOLVER” LYTTE-EVENT

Choose your own seats or let us select the best seats for you

Disable "View from seats" to select seats
ALL kr.225.00
Sorry, your browser does not support the canvas element. Loading

No seats selected

  Blå Bio 1

  Where we provide a seating plan for events, every effort is made to show you correct information. Ho...

  More information about THE BEATLES "REVOLVER" LYTTE-EVENT tickets

  Universal Music DK og Apple Corps i samarbejde med ”Beatles Again” fanklubben, byder nu på den ultimative lytte-event når vi stolt præsenterer The Beatles ”Revolver” i dens helt nye 2022 Remix, lavet af Giles Martin.

  På denne aften vil man få en enestående mulighed for at høre det legendariske album fra start til slut, i det specielle 2022 remix - afspillet på CABINNs biografs formidable lydanlæg.

  Alle deltagere i lytte-eventet får 2CD udgaven af det spritnye 2022 Stereo Remix med sig hjem, det er nogle få timer før det officielt udkommer fredag d. 28. oktober

  Desuden vil man eksklusivt kunne købe de andre formater af ”Revolver” med hjem på aftenen, i samarbejde med Sound laver vi nemlig en pop-up shop til eventet - Kontakt evt. Sound på telefon 3840 0010 for at sikre dig dine eksemplarer af de forskellige udgaver.

  Der vil være mulighed for overnatning på CABINN til en god pris - Kontakt hotellet 3329 1900 og oplys at du deltager i "Revolver". Desuden er der gratis parkering på bagsiden af hotellet ved registrering af køretøj i CABINNs reception på dagen.

  Tidsplan:

  Kl. 18.00 - Dørene åbnes med mulighed for at få en snak med andre gæster, samt ikke mindst Arno Guzek fra Beatles Again fanklubben samt svenske Staffan Olander mangeårig privat ven med George Martin familien og dermed også Giles.


  Kl. 18.30 - Niels Harild varmer publikum op med en snak med Arno og Staffan om Revolver-projektet og Giles indsats med at videreføre Beatles kataloget med hans nye spændende remixninger.


  Kl. 19.00 - Revolver albummet afspilles i sit nye mix i CABINNs konference lokale - og efter en mindre pause afspilles outtakes fra den kommende udgivelse.