-->

THE BEATLES "REVOLVER" LYTTE-EVENT

Blå Bio 1, Cabinn Copenhagen.

THE BEATLES "REVOLVER" LYTTE-EVENT

THE BEATLES ”REVOLVER” LYTTE-EVENT

Vælg dine egne sæder eller lad os vælge de bedste sæder til dig

Disable "View from seats" to select seats
ALL kr.225,00
Beklager, din browser supporterer ikke kanvas elementet. Henter

Ingen ledige sæder

  Blå Bio 1

  Når vi har en siddeplan for begivenheder, vil vi gøre alt for at give dig de korrekte informationer. Vi kan imidlertid ikke garantere, at siddeplanen er korrekt i tilfælde af specifikke ændringer med kort varsel eller ændring af sted på grund af produktionskrav. Siddeplanen udleveres normalt kun som en vejledning og er ikke en præcis gengivelse af layoutet på stedet.

  Flere informationer om THE BEATLES "REVOLVER" LYTTE-EVENT-billetter

  Universal Music DK og Apple Corps i samarbejde med ”Beatles Again” fanklubben, byder nu på den ultimative lytte-event når vi stolt præsenterer The Beatles ”Revolver” i dens helt nye 2022 Remix, lavet af Giles Martin.

  På denne aften vil man få en enestående mulighed for at høre det legendariske album fra start til slut, i det specielle 2022 remix - afspillet på CABINNs biografs formidable lydanlæg.

  Alle deltagere i lytte-eventet får 2CD udgaven af det spritnye 2022 Stereo Remix med sig hjem, det er nogle få timer før det officielt udkommer fredag d. 28. oktober

  Desuden vil man eksklusivt kunne købe de andre formater af ”Revolver” med hjem på aftenen, i samarbejde med Sound laver vi nemlig en pop-up shop til eventet - Kontakt evt. Sound på telefon 3840 0010 for at sikre dig dine eksemplarer af de forskellige udgaver.

  Der vil være mulighed for overnatning på CABINN til en god pris - Kontakt hotellet 3329 1900 og oplys at du deltager i "Revolver". Desuden er der gratis parkering på bagsiden af hotellet ved registrering af køretøj i CABINNs reception på dagen.

  Tidsplan:

  Kl. 18.00 - Dørene åbnes med mulighed for at få en snak med andre gæster, samt ikke mindst Arno Guzek fra Beatles Again fanklubben samt svenske Staffan Olander mangeårig privat ven med George Martin familien og dermed også Giles.


  Kl. 18.30 - Niels Harild varmer publikum op med en snak med Arno og Staffan om Revolver-projektet og Giles indsats med at videreføre Beatles kataloget med hans nye spændende remixninger.


  Kl. 19.00 - Revolver albummet afspilles i sit nye mix i CABINNs konference lokale - og efter en mindre pause afspilles outtakes fra den kommende udgivelse.