-->

The Beatles "Let It Be" Lytte-Event

Blå Bio 1, Cabinn Copenhagen.

The Beatles "Let It Be" Lytte-Event
Kom og lyt til det legadariske album i nyt 5.1 surround remix, og få 2CD udgaven med hjem når du går.

Vælg dine egne sæder eller lad os vælge de bedste sæder til dig

Disable "View from seats" to select seats
ALL kr.230,00
Beklager, din browser supporterer ikke kanvas elementet. Henter

Ingen ledige sæder

  Blå Bio 1

  Når vi har en siddeplan for begivenheder, vil vi gøre alt for at give dig de korrekte informationer. Vi kan imidlertid ikke garantere, at siddeplanen er korrekt i tilfælde af specifikke ændringer med kort varsel eller ændring af sted på grund af produktionskrav. Siddeplanen udleveres normalt kun som en vejledning og er ikke en præcis gengivelse af layoutet på stedet.

  Flere informationer om The Beatles "Let It Be" Lytte-Event-billetter

  Universal Music DK og Apple Corps i samarbejde med "Beatles Again" fanklubben, byder nu på den ultimative lytte-event, når vi stolt præsenterer The Beatles albummet "Let It Be" i dets helt nye 2021 Remix, lavet af Giles Martin.

  På denne aften den 14. oktober vil du få en enestående mulighed for at høre det legendariske album fra start til slut, i det specielle 5.1 surround remix - afspillet på CABINNs formidable lydanlæg.

  Alle deltagere i lytte-eventet får 2CD udgaven af det spritnye 2021 Stereo Remix med sig hjem, hvilket er nogle få timer før det officielt udkommer fredag d. 15. oktober.

  Desuden vil man eksklusivt kunne købe de andre formater af "Let It Be" udgivelsen med hjem på aftenen. I samarbejde med Sound laver vi nemlig en pop-up shop til eventet - Kontakt: 38 40 00 10 eller sound@accord.dk for at sikre dig dine eksemplarer af de forskellige udgaver.


  • Super deluxeboks 5 cd med blu-ray
  • Super deluxeboks 4 lp
  • Cd 2021 mix
  • 2 cd 2021 & outtakes
  • Lp 2021 mix


  Der vil være mulighed for overnatning på CABINN til 540 kr. for enkelt værelse og 650 kr. for dobbeltværelse med morgenmad- Kontakt CABINN på 33 29 19 00 - evt copenhagen@cabinn.com, og oplys at du deltager i "Let It Be". Parkering er gratis, men husk at registrere dig på en tablet i receptionen ved ankomst.

  Tidsplan:
  Kl. 18.00 dørene åbnes med mulighed for at få en snak med andre gæster, samt ikke mindst Arno Guzek fra "Beatles Again" fanklubben samt svenske Staffan Olander - mangeårig privat ven med George Martin familien og dermed også Giles. Staffan har netop udgivet sine erindringer, som præsenteres denne aften.

  Kl. 18.30 Niels Harild varmer publikum op med en snak med Arno og Staffan om Let It Be projektet og Giles's indsats med at videreføre Beatles kataloget med hans nye spændende remixninger - ikke mindst i diverse surround-formater, som indtil nu kan fås for Sgt. Pepper, Det Hvide Album, Abbey Road og nu Let it Be samt i filmene A Hard Day's Night, Help og Yellow Submarine.

  Kl. 19 Let It Be albummet afspilles i surround i CABINNs konference lokale, og efter en mindre pause afspilles outtakes fra den kommende udgivelse.

  Hvor: CABINN, Arni Magnussons Gade 1, 1577 København
  Hvornår: Torsdag d. 14. oktober kl. 18:00 - 22:00
  Pris: 200,- + gebyr