-->

Suspekt Julekoncert + Support: Emil Lange

MusikTeatret Albertslund, Albertslund.

Suspekt Julekoncert + Support: Emil Lange
SUSPEKT JULESHOW I ALBERTSLUND

Vælg billetter

Billettype Pris (billettens pris)? Antal
STANDARD (STÅENDE) kr.350,00 (kr.325,00) Udsolgt
KØRESTOLSPLADS kr.350,00 (kr.325,00) Kontakt sted for billetter
LEDSAGER kr.0,00 (kr.0,00) Kontakt sted for billetter

Denne billet kan kun kan købes med en KØRESTOLSPLADS billet.

Udsolgt

Flere informationer om Suspekt Julekoncert + Support: Emil Lange-billetter

Det startede i de dage i Albertslund

I december 2017 startede Suspekt deres egen juletradition op. Et ønske om at kunne holde jul med hele den store Suspekt familie, der jo rammer bredt i det danske land.
I år har Suspekt valgt at vende snuden hjem og pynte Albertslund op til jul, når de rammer Musikteatret den 27. december og sætter sløjfe på et flot Suspekt år.
De seneste år er jul og nytår blev fejret med manér! Først 3 x udsolgte koncerter i Store Vega i København. Året efter kom turen til Skråen i Aalborg.

"Disse julekoncerter adskiller sig fra det, som man for eksempel har kunnet opleve på festivalerne vi har gæstet henover sommeren.
Vi vil grave lidt frem i gemmerne og udfordre vores 6 album store bagkatalog, plus det løse. 20 år på bagen giver mulighed for også at spille andet end de indlysende hits, og det har gennem traditionen med disse julekoncerter vist sig at være en stor succes, specielt hos de supportere der har fulgt os igennem mange år. Med andre ord, vil der blive gravet i alt fra Ingen Slukker The Stars og Prima Nocte, til helt nye numre som vi hidtil ikke har spillet live før. -Og mon ikke der også kommer en sang eller to fra hjemstavnen", fortæller Suspekt.

Som altid til en Suspekt koncert, bør man lade forventningerne blive hjemme på hylden. Det vil med garanti være gaver i form af overraskelser til hver enkelt gæst, når Suspekt ruller ind med både gamle og nyopfundne juletraditioner;
"Med os har vi selvfølgelig Dj Ramati, Nissepigerne, den legendariske Tabu gløgg, julegaver, et par features som blandt andre Xander Claus, muligvis iklædt et langt hvidt skæg og selvfølgelig verdens bedste DJ - Emil Lange til at fyre op under juletræet. Så kom "hjem" og fejr jul med os på hjemmebanen i Albertslund, der hvor det hele startede."