-->

SITTER-SHOW I SNEGLETEMPO

Nørrebro Teater, København.

SITTER-SHOW I SNEGLETEMPO

Iben Hjejle og Signe Lindkvist som står bag en af Danmarks mest populære podcasts -Sitter – laver nu et stort, fint og forholdsvis fjollet show på Nørrebro Teater til maj.

Vælg billetter

Billettype Pris (billettens pris)? Antal
KATEGORI O kr.450,00 (kr.425,00) Udsolgt
KATEGORI A kr.395,00 (kr.370,00) Udsolgt
KATEGORI B kr.345,00 (kr.320,00) Udsolgt
KØRESTOLSPLADSER kr.345,00 (kr.320,00) Udsolgt
KØRESTOLSPLADSER
LEDSAGERBILLET kr.0,00 (kr.0,00) Udsolgt
LEDSAGERBILLET
Nørrebro Teater

Når vi har en sædeoversigt for events, vil vi gære alt for at give dig de korrekte informationer. Vi kan imidlertid ikke garantere, at sædeplanen er korrekt i tilfælde af specifikke ændringer med kort varsel eller af sted på grund af produktionskrav. Sædeoversigter udleveres normalt kun som en vejledning og er ikke er præcis gengivelse af layoutet på stedet.

Udsolgt

Flere informationer om SITTER-SHOW I SNEGLETEMPO-billetter

Hvis man holder af skæg og ballade, sørgelige svenske viser, oversavede damer skønsomt blandet op med livsbetragtninger fra to, til tider, kloge damer - Så vil du elske Sitter-show i snegletempo! Man kan sige at vi er en spændende blanding af Rytteriet og Lotte Heise. Showet bliver halv varieté, halv talkshow – krydret med en kæmpe stang dynamit kastet ned i en klædud-kasse. Publikum skal både have grædt, grint og sunget inden de får lov at forlade salen, fortæller Iben og Signe.