-->

Rasmus Seebach Familiekoncert

Tivoli Friheden, Aarhus.

Rasmus Seebach Familiekoncert

Rasmus Seebach Familiekoncert + Special guests

Billettype Pris (billettens pris)? Antal
STANDARD (UNUMMEREDE) kr.390,00 (kr.365,00) Billetter ikke tilgængelige
BØRNEBILLET (3-8 ÅR) kr.200,00 (kr.175,00) Billetter ikke tilgængelige
KØRESTOLSPLADSER kr.390,00 (kr.365,00) Udsolgt
LEDSAGERBILLET kr.0,00 (kr.0,00) Udsolgt

Cancelled

Flere informationer om Rasmus Seebach Familiekoncert-billetter

Rasmus Seebach har netop udgivet sit jubilæums album "Tak for turen" der markerer utrolige 10 år på den danske musikscene. Med singlerne 'Engel', ' Lidt i Fem' og 'Natteravn', blev Rasmus Seebach i 2009 hurtigt en af landets mest populære kunstnere - en position som han for alvor cementerede I 2011 med albummet 'Mer' End Kærlighed', der solgte 42.000 eksemplarer på blot én uge, og gjorde ham til den hurtigst sælgende kunstner i Danmark nogensinde. Siden er det kun gået en vej og Rasmus har netop passeret svimlende 1 million solgte eksemplarer af sine udgivelser. Med andre ord, er Rasmus Seebach en af de mest elskede og succesfulde artister i dansk musikhistorie, men for Rasmus kan successen hverken måles i priser eller salgstal - den ægte magi skabes nemlig til koncerterne sammen med hans fans: 

"For mig er det den ultimative forløsning at komme ud og spille live. Det at komme ud og se sangene leve, opleve publikums reaktion og høre dem synge med, er enormt overvældende. Men det er heller ikke noget, jeg tager for givet. Hver eneste gang jeg går på scenen, insisterer jeg på at gøre mit absolut bedste for at levere den ultimative koncertoplevelse til alle dem, der har valgt at bruge sin tid sammen med mig." 

Til sommer spiller Rasmus to af de særlige Familiekoncerter i henholdsvis København og Aarhus, hvor en magisk dag med familien er i fokus. Så tag din familie i hånden, store som små, og kom og vær med til en fantastisk dag med musik, leg og solskin! 

Praktisk information:

Forventet tidsplan i Aarhus:

11:30 Tivoli Friheden åbner (Koncertbilletten gælder som entré til Tivoli Friheden på koncertdagen)

17:30 Support

19:00 Rasmus Seebach

20:30 Forventet koncertslut

22:00 Tivoli Friheden lukker

Børn og Familiekoncert.
Vær opmærksom på, at der til denne koncert vil være mange børn, så husk at tage hensyn til hinanden. Det er en stå-koncert, og selvom de mindste kan have begrænset udsyn, er det ikke tilladt at have sit barn siddende på skuldrene; både p.g.a. sikkerhed, men også af hensyn til de publikummer der står bag jer. For at imødekomme problematikken med børns udsyn, har vi indrettet et indhegnet område forrest ved scenen, KUN til børn med en højde på max 150 cm. Indgangen til dette vil være markeret med skilte. Ophold i området er på eget ansvar, og det er op til den enkelte at vurdere, om ens barn kan klare at være alene de timer arrangementet varer. Det er dog muligt at stå på den anden side af indhegningen, såfremt der er plads, og der vil blive oprettet et mødested lige udenfor børneområdet, hvor børn der er blevet væk kan afhentes. Området vil være markeret med et stort skilt og der vil være voksne til at se efter og berolige børnene, den tid de er der.

 
HUSK at udstyre dit barn med dit mobilnummer, så vi kan få fat i dig, hvis dit barn vil genforenes med jer, før koncerten er slut. Du kan på ved indgangen og på mødestedet afhente gratis armbånd, hvor mobilnummer kan påføres.

Der er en lang række aktiviteter for børn i parken, så kom endelig i god tid så der er tid til at leg og hygge også.

Der er gratis entré for børn under 3 år.
 
INGEN AUTOGRAFER
Vi ved, at der er enorm efterspørgsel på autografer, men Rasmus kan umuligt nå at skrive til alle. For børn kan det være svært at forstå at Rasmus kun giver et begrænset antal autografer efter koncerten.
Vi ønsker at børnene får en god musikalsk oplevelse, og den skal ikke ødelægges af, at de ikke er en af de heldige, der får en autograf. Derfor har vi valgt at gøre det ens for alle, og ikke give autografer ved familie-koncerterne. Det håber vi, at i som publikum har forståelse for.
 
MAD & DRIKKEVARER
Det er IKKE tilladt at medbringe drikkevarer i parken, men man gerne må medbringe egne madvarer. Grill og lign. er ikke tilladt. Der er mad- og bartilbud i parken, som kan tilfredsstille de flestes behov. Der kan være pres på madboderne omkring spisetid, så vi anbefaler hvis man har børn med, at tage lidt frugt og snacks med til at stille den værste sult.

HANDICAPPEDE
Der er et særskilt område til kørestolsbrugere og folk med lignende handicap, i nærheden af scenen. Der vil i dette område være opstillet handicaptoilet. Billetter til dette område, kan købes via det almindelige billetsalg. Har man behov for én ledsager, er denne gratis og billet til ledsager rekvireres ligeså, via det almindelige billetsalg. Vær opmærksom på, at for at ledsager får adgang til pladsen, skal man kunne fremvise gyldigt ledsagerkort fra Danske Handicaporganisationers Brugerservice, ved indgangen. Er man ikke kørestolsbruger, men har brug for ledsager, købes også denne type billet.

Det er desværre ikke muligt for os at tilbyde særlig handicap parkering.

OBS: Grundet stort lysshow advarer vi personer med fotosensitiv epilepsi mod at deltage i koncerten.

SIKKERHED
Parasoller, grill og lign., paraplyer, pavilloner, professionelt fotoudstyr, fyrværkeri, alle former for våben, alle former for euforiserende stoffer, samt må ikke medbringes på pladsen.

Det er tilladt at medbringe tæpper samt klapstole, så man kan sidde på græsset, men efterhånden som publikum rykker tættere samme, vil vores security personale bede jer om at rejse jer og pakke tæpper og stole væk, så alle kan få en god plads til koncerten. Af sikkerhedsmæssige årsager, er der tæppefri zone i den forreste del af pladsen tættest på scenen.

Hvis man har behov for at forlade pladsen og komme tilbage, kan man hos sikkerhedspersonalet ved indgangen, få udleveret et udgangsarmbånd.

 

Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at skrive til familiekoncerter@cphmusic.dk