-->

Poul Krebs - Sange Til Natten

Hotel Cecil, København.

Poul Krebs - Sange Til Natten
Den 4. februar udgiver Poul Krebs sit nye studiealbum ”Sange Til Natten”, og du har nu mulighed for lytte hele albummet igennem sammen med Poul Krebs på Hotel Cecil i København den 1. februar 2022.
Billetprisen inkluderer en signeret CD eller vinyl, som du modtager på dagen.
Billettype Pris (billettens pris)? Antal
BILLET + CD kr.215,00 (kr.190,00)
BILLET + VINYL kr.265,00 (kr.240,00)

Flere informationer om Poul Krebs - Sange Til Natten-billetter

Han har lært at holde af natten – om den er søvnløs, fuld af drømme eller copilot på landevejen. Den 4. februar er Poul Krebs klar med sit 23. studiealbum. 10 sange, der hylder mørket og hvor han, i selskab med Skjærbæk, Fenger, Sommer og bandet, søger helt nye steder hen – mod daggryet og horisonten.
“Jeg lytter til natten, når intet andet er til at forstå. Jeg lytter til havet og den jord, vi træder på.”


Når hele ens identitet, alt man har bygget op, kæmpet for og troet på, når alle de relationer, glæden og friheden, man har skabt, igennem et helt liv, med ét rives væk under benene på en, sker der uundgåeligt noget i et menneske. Vi oplevede det alle, 11. marts 2020. Hverdagen og livet, som vi kendte det, og måske endda havde taget for givet, var ude af vores hænder – lagt i hinandens.


’Sange Til Natten’ er ikke et album, om alt det, vi er gået igennem. Det er 10 sange fra Poul Krebs – skrevet på ned- og oplukning, som en hyldest til mørket. Det er sange, skrevet i drømme og søvnløse nætter, i ensomhedens længsel, når den endeløse kegle af lys, rammer landevejen og ordene og følelserne får netop den ro der skal til, for at kravle ind på én, midt om natten.


”Jeg befandt mig i en håbløs situation. Det gjorde vi vist alle. ’Det blir godt igen’ var en af de første sange, der bare skulle skrives. Den blev et naivt, men nødvendigt opråb til mig selv efter at have stirret ind i væggen og fornægtet den nye virkelighed i flere dage. Vi stod magtesløse, men glemte også, at vi repræsenterer noget sammen, der er langt stærkere end det, vi hver især har at byde på,” fortæller Poul Krebs om singlen, der blev udsendt i sommer og markeret med en musikvideo på de velkendte, men mennesketomme, bøgescener i Skanderborg. Symbolsk, virkeligt.


NÅR LYSET SLUKKES, LUKKER MAN MØRKET IND
Nogle sange skriver sig selv. Andre, går man til og fra. Nogle gange indtræffer magien, stemningen og budskabet, når melodien eller ordene møder de rette mennesker – som ’Hun Drømmer Baglæns’. En sang, der gæstes og synges i duet med Søs Fenger og som Krebs først kunne sætte det endelige punktum for, da kollegaen, Peter Sommer, hjalp den lige derhen, hvor den skulle.


Også albumåbneren, ’Spindelvæv’, er skrevet i samarbejde med Peter Sommer, der ifølge Krebs er ”en sangskriver, der, om nogen, kan give sætninger spænding, og få os til at stoppe op og undres, uden at snuble over ordene.”


’I ly af tankerne’ rummer netop undren, når verden kryber forbi, mens sangskriveren sidder og kæmper med en enkelt linje, hvori der kan findes en mening. Med alt det vi, som mennesker, har gennemlevet de seneste par år – og må sande, vi stadig befinder os midt i – kan det til tider være svært at navigere og finde meningen med det hele. Så må kursen sættes på ny, ud i mørket, mod morgengryet og nye horisonter, mens natradioen beroligende nynner:


”Rolig nu, copilot – blikket tilbage på vejen!”