-->

Poul Krebs Med Danmarks Underholdningsorkester

Odeons Kvarter, Odense.

Poul Krebs Med Danmarks Underholdningsorkester
Poul Krebs har sat sig i hjertekulen på flere generationslag, hvormusikken lever inærværet, den østjyske facon og den ukuelige spillemandsglæde. I2021 tager historiefortælleren på efterårstour, akkompagneret af Danmarks Underholdningsorkester.

Vælg dine egne sæder eller lad os vælge de bedste sæder til dig

Disable "View from seats" to select seats
ALL kr.500,00 kr.450,00 kr.400,00 kr.350,00
Beklager, din browser supporterer ikke kanvas elementet. Henter

Ingen ledige sæder

    Odeons Kvarter

    Når vi har en siddeplan for begivenheder, vil vi gøre alt for at give dig de korrekte informationer. Vi kan imidlertid ikke garantere, at siddeplanen er korrekt i tilfælde af specifikke ændringer med kort varsel eller ændring af sted på grund af produktionskrav. Siddeplanen udleveres normalt kun som en vejledning og er ikke en præcis gengivelse af layoutet på stedet.

    Flere informationer om Poul Krebs Med Danmarks Underholdningsorkester-billetter


    Han forstår at levere historier fra lokale perler, hverdagens trummerum, sindets afkroge og livets vedvarende og forbigående relationer. Det er ganske enkelt forfriskende, når Poul Krebs, med en underspillet facon, taler til flere generationslag, mestrer nostalgiens kunst og samtidig dykker ned i vores fælles nutid og fremtid. Historier fra Poul Krebs sætter sig i hjertekulen, og det har de gjort siden 70'erne. Han har i løbet af sin karriere skrevet over 500 sange, spillet mere end 1000 koncerter og udgivet utallige albummer, som tilsammen er solgt i over en million eksemplarer. 'En af dansk poprocks bedste iagttagere,' skrev BT. 'En troværdig og ligefrem kunstner i særklasse,' skrev Jyllands Posten. 'En ualmindeligt kultiveret musiker, der presser sig selv til det yderste for at give publikum en oplevelse, de aldrig glemmer,' skrev GAFFA.


    Nu drager Krebs på tour, akkompagneret af Danmarks Underholdningsorkester, for at levere musikalske oprejsninger til efterårslandet. Danmarks Underholdningsorkester er garant for kontinuerligt at rykke grænserne for, hvad et klassisk orkester egentlig kan. Nysgerrighed, fleksibilitet og kunstnerisk dygtighed er buzzwords som de gennem mere end 70 år har fornyet og forfinet.