-->

Mew Med Danmarks Underholdningsorkester

Odeon, Odense.

Mew Med Danmarks Underholdningsorkester
Sammen med landets ypperste, klassiske musikere, gæster den skelsættende rock-trio ni koncertsale i starten af det nye år, og giver danskerne en sjælden mulighedfor at opleve Mews store, symfoniske univers nå helt nye højder.

Choose your own seats or let us select the best seats for you

Disable "View from seats" to select seats
ALL kr.500.00 kr.450.00 kr.400.00 kr.350.00 kr.0.00
Sorry, your browser does not support the canvas element. Loading

No seats selected

  Odeon

  Where we provide a seating plan for events, every effort is made to show you correct information. Ho...

  More information about Mew Med Danmarks Underholdningsorkester tickets

  Gennem et kvart århundrede, har danske Mew markeret sig som et af de mest nyskabende og skelsættende bands - både herhjemme og internationalt. Og som livenavn er de kendt for, at bryde med de vante rammer og skabe nye rum for store musikalske øjeblikke.

  Det sker igen i starten 2022, når Mew & Danmarks Underholdningsorkester gæster ni koncertsale på unik Danmarksturné! Sammen vil de to orkestre nemlig dykke ned i bandets perlerække af symfoniske kompositioner og tilføre ny magi til det imponerende bagkatalog.

  Der er tale om en særdeles sjælden mulighed for at opleve trioens enestående og storladne musikalske univers, når det nu - fem år efter de to udsolgte konceptkoncerter, '60 Minutes of Mew' med Copenhagen Phil - bliver udfoldet og udforsket på ny i samspil med landets ypperste, klassiske musikere.

  2022 markerer samtidig 25-året for Mews albumdebut, 'A Triumph For Man'. Det helt store gennembrud kom med udgivelsen af 'Frengers' i 2003 og singler som '156', 'Am I Wry? No' og, ikke mindst, den næsten 9 minutter lange 'Comforting Sounds', der banede vejen for et kompromisløst og grænsesøgende band, hvis lydbillede formår at være lige så skrøbeligt og fint, som det er overjordisk, fængende og progressivt.

  Mew, som består af sanger Jonas Bjerre, trommeslager Silas Graae og bassist Johan Wohlert, har i alt udgivet ni studiealbums - heriblandt 'And The Glass Handed Kites', som bandet, tidligere på måneden, bragede ud over et totalt udsolgt KB Hallen ved en 15-års jubilæumskoncert for det ikoniske album.