-->

Malte August

Hotel Cecil, København.

Malte August
Malte August er en 24-årig sanger/sangskriver, der skriver og synger om det at være ung, kærlighed, at længes og nogle gange dét at have svært ved at finde sig til rette lige dér, hvor man er.

Cancelled

Billettype Pris (billettens pris)? Antal
BILLET kr.175,00 (kr.150,00) Billetter ikke tilgængelige

Flere informationer om Malte August-billetterMalte har en melankoli i sin stemme, der også afspejles i teksterne, og skaber med sin musik et dragende og nærværende pop-univers, der foldes ud lag for lag gennem kontrasterne mellem storladne og intime produktioner og relaterbar og billedlig lyrik.

Han spiller klaver, og det er ofte her, at hans ideer til sine sange bliver født. Han har gået på den anerkendte Limpi Music sangskriverskole i Lillehammer, hvor han fandt ud af, at det var gennem det danske sprog, han bedst kunne udtrykke sine følelser og historier.
Altid at være væk fra dét og dem, man holder af, om det er fra hjembyen Århus til Norge eller senere det med at forlade det trygge og flytte til København, er meget af det,

Malte udtrykker gennem sin musik. Aldrig at føle sig tilfreds, der hvor man er, og om konstant at føle en trang til at forlade det, man elsker for at opnå større og vildere ting. At mærke de kontraster og det, at man som ung både føler sig udødelig og uovervindelig, men lige pludselig også i et splitsekund kan føle sig dødelig og alene meget hurtigt, og hvordan man så finder tilbage til den, man er.

 

 

Arrangør: United Stage