-->

Lukas Graham - In The Round

Tusindaarsskoven, Odense V.

Lukas Graham - In The Round
Det danske hitorkester tager på en unik tour Danmark rundt, og der venter publikum en særlig oplevelse med et set-up, der tager udgangspunkt i en 360°-scene og et imponerende visuelt design

Har du allerede bestilt billetter og ønsker tilkøb?

Billettype Pris (billettens pris)? Antal
STANDARD kr.490,00 (kr.450,00)
KØRESTOLSBILLET kr.490,00 (kr.450,00) Billetter ikke tilgængelige

Flere informationer om Lukas Graham - In The Round-billetter

Det var et ganske særligt syn, der mødte de 10.000 spændte koncertgæster, da de den 20. august 2021 bevægede sig ind på den legendariske Dyrskueplads i Roskilde. For midt i landskabet ragede en spektakulær 360°-scene pludselig op – et visuelt imponerende set-up, særligt designet til at skabe fællesskab om musikken.

Netop fællesskab – og ikke mindst fællessang – opstod på smukkeste vis, da Lukas Graham entrerede den specialbyggede, runde scene og betog både publikum og anmeldere, mens sensommersolen gik ned.

Og nu kan danskerne godt begynde at glæde sig til sommeren 2022!

Her tager Lukas Graham nemlig den anmelderroste livesucces og helt unikke koncertoplevelse med landet rundt. De to allerede annoncerede august-shows på Refshaleøen i København får nemlig følgeskab af yderligere fire nye ”Lukas Graham In The Round”-koncerter i samme måned næste år. Det bliver samtidig de eneste danske sommerkoncerter med Lukas Graham i 2022.

”Musik forandrer liv. Og det gør Lukas Graham – i millionvis – med håb, glæde og trøst,” skrev GAFFA, ganske rammende, og kvitterede med fem funklende stjerner for koncerten i Roskilde. 360°-scenen fik også funklende stjerner og flotte ord med på vejen fra BT’s udsendte, som kaldte oplevelsen for ”noget helt udsædvanligt!”

Be there – or be square!
LUKAS GRAHAM IN THE ROUND 2022
Fredag 5. august 2022: Refshaleøen, København
Lørdag 6. august 2022: Refshaleøen, København
Lørdag 13. august 2022:Trekanten v. Hvorup Kirkevej,Aalborg
Torsdag 18. august 2022: Ringriderpladsen, Sønderborg
Lørdag 20. august 2022: Tusindårsskoven, Odense
Lørdag 27. august 2022: Eskelunden, Aarhus