-->

jung + support

Ceres Arena, Aarhus.

jung + support
Billettype Pris (billettens pris)? Antal
UNUMMEREDE kr.400,00 (kr.370,00)
KØRESTOL kr.400,00 (kr.370,00)
LEDSAGER kr.0,00 (kr.0,00) Billetter ikke tilgængelige

For at købe denne billet, skal du købe en UNUMMEREDE eller en KØRESTOL billet

Flere informationer om jung + support-billetter

SÅ’ DET FANME NU 


JUNG ANNONCERER FIRE KÆMPE KONCERTER

I maskinrummet står Jonas Jung (vokal), Sigurd Boesen (guitar) og Michael Hovmand (keys). En trio som det seneste år har ligget i overhalingsbanen, med vinden i ryggen og kometfart mod Danmarks største scener: 


 ”Det er en gigantisk ære at indtage venues som Royal Arena så hurtigt. Allerede nu er det tårefremkaldende blot at forestille sig synet – vi kan mildest talt ikke vente. Vi glæder os helt vildt, til at dele øjeblikket med alle vores fantastiske fans som er stået på jung-toget. Det bliver ufatteligt stort at se og høre jer, når vi er på den anden side af alt det her.” 


Et sted mellem det sensitive og det hårdtslående finder du Jung. Som Fugl Føniks har trioen rejst sig fra 80’ernes efterdønninger og skabt et dybt univers af fabelagtig lyd, herunder uimodståelige skæringer som handler om kærlighed – og det modsatte: 


 ”Vi er alle tre meget almindelige drenge, som håber på at kunne kommunikere nogle af de følelser, vi alle sammen hele tiden står over for. Vi håber – beskedent – at vores musik kan være med til at samle generationerne. Både når alting er skønt, og når alting er svært. Det forsøger vi at gøre med en lyd, som er let tilgængelig og genkendelig. Men med en vision om også at skabe et dybt, åbent og fremadskuende lydunivers.” 


Mad og drikkevarer må ikke medbringes i Ceres Arena.

Tilgængelige siddepladser er efter først til mølle.


2 timer 30 min totalt inkl. support. Forventet slut ca. 22:30.