-->

Juleshow med Burhan G. & Underholdningsorkesteret

Ringkøbing-Skjern Kulturcenter, Skjern.

Choose Tickets

Loading the seat map. Please wait...

Loading the seat map. Please wait...

Select the best seats for me

Ringkøbing-Skjern Kulturcenter

Where we provide a seating plan for events, every effort is made to show you correct information. However, we are unable to guarantee the accuracy of our seating plans in case of short term or venue specific changes due to production requirements. Seating plans are generally provided as a guide only and are not an exact representation of the seating layout at the venue.

More information about Juleshow med Burhan G. & Underholdningsorkesteret tickets

KOM TIL ÅRETS JULESHOW MED BURHAN G OG DANMARKS UNDERHOLDNINGSORKESTER

I 2017 skrev Burhan G titelmelodien til årets julekalender 'Tinkas Juleeventyr'. Titelmelodien 'Tinka' indtog hurtigt positionen som årets julehit i både 2017 og 2018, og blev endda så populær at flere fans begyndte at efterlyse sangen til Burhans sommerkoncerter. Dengang var 'Tinka' ikke på setlisten, men nu er bønnen hørt. Kom med til 'Det Store Juleshow med Burhan G & Danmarks Underholdningsorkester'.

I december 2019 inviterer Burhan G til julekoncerter over hele landet med Danmarks mest anerkendte symfoniorkester, hvor man kan glæde sig til høre nyfortolkninger af de gamle juleklassikere såvel som Burhans hitsingler 'Jeg I Live, 'Din For Evigt' 'Kalder Mig Hjem' og selvfølgelig julehittet 'Tinka'. Det er ikke første gang at Burhan kaster sig over sang med bjældeklang og juletemaer: ''Julemusik har altid haft en helt særlig plads i mit hjerte. Lige siden jeg som dreng sang julesangene med Københavns Drengekor i Domkirken, har jeg savnet at synge julemusik. Så det er en kæmpe drengedrøm der går i opfyldelse, nu hvor jeg får lov at synge både 'Tinka' og en masse andre af mine yndlingsjulesange til julekoncerterne. Og det gør det kun endnu større at det bliver med Danmarks bedste symfoniorkester.

I mere end 10 år har Burhan G leveret nogle af landets mest storslåede og ekstraordinære live shows, og julekoncerterne med et 30 mands stort symfoniorkester bliver absolut ingen undtagelse.Dørene til showet åbner kl. 19.30.

Julefrokostmenu:
Skjern d. 6. december 2019
Billettype: Koncert inkl. julefrokostmenu
Pris: 599,-
Dørene åbner kl. 17.00
Spisning starter kl. 17.30
Menu:
- Sild m/ hjemmelavet karrysalat og æg
- Pandestegt rødspættefilet m/ remoulade og citron
- Røget laks på marineret spidskål m/ tyttebærcreme, ristet rugbrød og hasselnødder
- Tarteletter m/ høns i asparges
- Ribbensteg m/ bagte figner og æbler, rødkålssalat og grønkålssalat
- Stegt andebryst m/ hjemmelavet rødkål og agurkesalat
- Glaseret hamburgerryg m/ brune kartofler og grønlangkål
- Rugbrød, flutes og smør
- Osteanretning m/ blommerelish, ristede nødder i ahornsirup, hjemmebagt knækbrød og franskbrød samt kiks og smør
- Ris á la mande m/ kirsebærsauce