-->

Julekoncert med Mark & Christoffer

Sceneriet (Det ny Teater), København.

Julekoncert med Mark & Christoffer
Få julestemning helt ind i inderste hjertekammer

Vælg dine egne sæder eller lad os vælge de bedste sæder til dig

Deaktiver "Vis fra pladser", så du kan vælge pladser
ALL kr.245,00
Beklager, din browser supporterer ikke kanvas elementet. Henter

Håndterings- og leveringsgebyrer kan være gældende for din ordre  

Sceneriet (Det ny Teater)

Når vi har en siddeplan for begivenheder, vil vi gøre alt for at give dig de korrekte informationer. Vi kan imidlertid ikke garantere, at siddeplanen er korrekt i tilfælde af specifikke ændringer med kort varsel eller ændring af sted på grund af produktionskrav. Siddeplanen udleveres normalt kun som en vejledning og er ikke en præcis gengivelse af layoutet på stedet.

Flere informationer om Julekoncert med Mark & Christoffer-billetter

Mark Dixon & Christoffer Brodersen har for længst fundet melodien og er beviset på, at to musikere med håndværket i orden kan få magi til at opstå, når stemmer mødes.

Gavesækken er fuld af musikalske julelækkerier, når Mark & Christoffer turnerer landet rundt i december med deres julekoncert. Med en god blanding af velkendte klassikere, nyere julehits og ikke mindst godt humør, sørger duoen for, at publikum går hjem med et kæmpe smil på læberne og julestemning helt ind i inderste hjertekammer.

Julekoncerten er også et tilbageblik på det forgangne år og indeholder et hyldestmedley til en kunstner, der har gjort sig bemærket i årets løb. Således er koncerten altid ny og vedkommende – og samtidig fuld af tradition.

Siden duoens dannelse i Sønderborg i 1999 har Mark & Christoffer, holdt fast i den samme opskrift: to sangstemmer, to guitarer, gode sange, godt humør og gedigent håndværk.

OBS: Julekoncerten kan indeholde spor af Sønderjysk

Varighed: ca. 2x45min