-->

John - Rasmus Bjerg i en hyldest til John Mogensen

Bremen Teater, København V.

John - Rasmus Bjerg i en hyldest til John Mogensen
RASMUS BJERG I EN HYLDEST TIL JOHN MOGENSEN, MUSIKKEN OG HISTORIEN

Choose your own seats or let us select the best seats for you

Standard Pricing

ALL kr.375,00 kr.0,00
Sorry, your browser does not support the canvas element. Loading

No seats selected

  Billettype Pris (billettens pris)? Antal Pladsens placering
  KØRESTOLSPLADS kr.375,00 (kr.350,00)
  Bremen Teater

  Når vi har en sædeoversigt for events, vil vi gære alt for at give dig de korrekte informationer. Vi kan imidlertid ikke garantere, at sædeplanen er korrekt i tilfælde af specifikke ændringer med kort varsel eller af sted på grund af produktionskrav. Sædeoversigter udleveres normalt kun som en vejledning og er ikke er præcis gengivelse af layoutet på stedet.

  Flere informationer om John - Rasmus Bjerg i en hyldest til John Mogensen-billetter

  På ryggen af den fantastiske modtagelse, gentager Rasmus Bjerg successen til foråret 2021, når han igen inviterer nye og gamle rullesten med til folkefest

  Selvom John Mogensen døde i 1977, lever han i bedste velgående – ikke mindst i de danske hjerter. Siden præmieren på Ole Bornedals biografiske drama ”Så længe jeg lever”, er mere end 400.000 publikummer gået i biografen for at opleve Rasmus Bjerg i rollen som Danmarks muligvis mest folkekære musiker, der gik bort alt for tidligt i en alder af 48. Nu, mere 40 år efter sin død, går John Mogensen atter live på scenen. Rasmus Bjerg tager på sommerfestival tour i rollen som dansktoppens ukronede konge i selskab med hans fantastiske seksmands orkester under kyndige ledelse af kapelmester Nicholas Findsen.

  ”Det skal ikke være så pænt og fornemt, men en folkefest!” ”Det bliver en folkefest for hele familien”, for store og små. ”Det skal ikke være så pænt og fornemt, for det havde ikke været i John Mogensens ånd. Det skal være ægte!”, siger han og henviser til Mogensens poetiske beskrivelse af dansktoppen som ”...dig og mig, den dejligste kop kaffe du drikker, bilen der kører forbi hver dag. Den er alt det og ingenting, der sker hver eneste dag”.