-->

Ida Corr

Bremen Teater, København V.

Ida Corr

Det syder af passion, integritet og et bundsolidt talent, når Ida Corr gør det, hun er allerbedst til. Med åbne arme inviterer hun land og rige til en musikalsk fest af største kvalitet – både gennem airplay, streaming og ikke mindst når hun performer live.

Ida Corr på akustisk turné.
Når Ida Corr drager på akustik turné til efteråret bliver musikken leveret helt tæt på publikum og i øjenhøjde. Glæd dig til festlige popsange og rørende ballader spillet i nye fortolkninger.
Ticket type Cost (face value)? Quantity
A - UNUMMEREDE SIDDEPLADS kr.325.00 (kr.300.00)
B - UNUMMEREDE SIDDEPLADS kr.325.00 (kr.300.00)
KØRESTOLSPLADS kr.325.00 (kr.300.00)
LEDSAGERBILLET kr.0.00 (kr.0.00)

To buy this ticket you must buy a KØRESTOLSPLADS ticket

Bremen Teater

Where we provide a seating plan for events, every effort is made to show you correct information. Ho...

More information about Ida Corr tickets

Med giganthittet ‘Let Me Think About It’ fik Ida Corr for alvor rygvind på den internationale løbebane sammen med stjerneproduceren Fedde Le Grand. Sidenhen har den aarhusianske sangerinde udgivet hele seks studiealbums, og i 2016 cementerede hun for alvor sit navn i danskernes bevidsthed med sin medvirken i Toppen af Poppen, hvor hun blandt andet præsenterede en uforglemmelig fortolkning af Gnags’ ‘Når Jeg Bliver Gammel’.

Der hersker ingen tvivl om, at det syder af passion, integritet og et bundsolidt talent, når Ida Corr gør det, hun er allerbedst til. Ida Corr formår at forny sig igen og igen, og i dag er hun en kunstner, som taler til alle generationer med extravaganza, varme og ikke mindst en skudsikker og farverig fest.