-->

Ida Corr

Abildgård Kirke, Frederikshavn.

Ida Corr
Ida Corr på akustisk turné.
Når Ida Corr drager på akustik turné til efteråret bliver musikken leveret helt tæt på publikum og i øjenhøjde. Glæd dig til festlige popsange og rørende ballader spillet i nye fortolkninger.

Vælg billetter

Billettype Pris (billettens pris)? Antal
STANDARD BILLET (UNUMMEREREDE) kr.275,00 (kr.250,00)
KØRESTOLSPLADS kr.275,00 (kr.250,00)
LEDSAGERBILLET kr.0,00 (kr.0,00)
Husk at medbringe gyldigt ledsagerkort til koncerten

Flere informationer om Ida Corr-billetter

Den århusianske popsangerinde har rødder i Gambia, og det viser sig ikke bare i hendes smukke glød men også i hendes varme stemme.

I efteråret 2016 deltog Ida Corr i musikprogrammet ”Toppen af poppen” på TV 2, hvor hun imponerede både de andre medvirkende og seerne hjemme i stuerne med sine flotte, festlige og rørende fortolkninger som Gnags’ ”Når jeg bliver gammel” og Carpark Norths ”Within My Reach”.

Ida Corr viser nye sider af sig selv som artist, når hun kommer med sit nye akustiske live-setup. Hendes største popsange, samt et par stykker fra Toppen af Poppen, vil blive omarrangeret og fortolket med kun klaver, guitar, percussion samt vokal og kor. Koncerten bliver leveret med små anekdoter imellem sangene og interaktion med publikum – det kan godt blive festligt selvom det er siddende koncerter.