-->

Fyr & Flamme

Magasinet Odense, Odense.

Fyr & Flamme
Fyr & Flamme tager på Danmarksturné
Ticket type Cost (face value)? Quantity
STANDARD kr.225.00 (kr.195.00) Sold out

Sold out

More information about Fyr & Flamme tickets

Den fremadstormende duo maler landet i pastelfarver, når de i sensommeren tager deres 80'er-inspirerede popmusik med til Aarhus, København, Odense og Aalborg.
De har kun tre singler i bagkataloget. Alligevel er duoen Fyr & Flamme, som består af de kreative legekammerater Jesper Groth og Laurits Emanuel, nået et format, hvor de er klar til at indtage spillesteder som Store VEGA i København og Train i Aarhus.
Der skulle ikke mere end én enkelt single, nemlig debutsinglen ?Menneskeforbruger? til, før lyden af Fyr & Flamme sidste år satte sit præg på de danske radiokanaler og streamingvaner. Duoen, som kalder sig selv ?teenageidoler, dine forældre kan forstå,? har fundet et helstøbt udtryk i det musikalske krydsfelt mellem 80'er-nostalgi og moderne dansksproget pop, som fra første stortrommeslag sender signaler til dansefødderne såvel som hjertekulen. For selvom numre som ?Menneskeforbruger? og ?Kamæleon? er uptempo og dansable, gemmer de på eksistentielle tekster om forlist kærlighed og knuste hjerter.
Inden Fyr & Flamme tager landet rundt på turné, prøver de kræfter med et af Danmarks største publikummer, når Dansk Melodi Grand Prix lørdag den 6. marts løber over sendefladen. Her deltager de med nummeret ?Øve Os På Hinanden?, som ifølge duoen selv er inspireret af de lidt ældre Grand Prix-dyder. Nummeret demonstrerer igen, hvordan Fyr & Flamme mestrer at smelte dansegulvet sammen med kærlighedens evige mysterier - denne gang skildret i fortællingen om en kvinde og en mand, der træder ud på dansegulvet og øver sig på hinanden for at erfare, hvilke trin der virker.
Fyr & Flamme er blomstret ud af venskabet mellem musiker Laurits Emanuel, som tidligere er gået på scenen som den ene af to forsangere i bandet The Grenadines, og skuespiller Jesper Groth, som blandt andet har haft succes i serier som Sygeplejeskolen, Klaphat, Parterapi og Stormester.
I Fyr & Flamme demonstrerer begge kunstnere deres kreative spændvidde, og det giver anledning til både glimmer og tårer i øjenkrogen, når de i august og september 2021 indtager de danske spillesteder med nogle af tidens største radiohits.