-->

Fanø Vesterland 2022

Fanø Vesterland, Fanø.

Helt ude vestpå har Fanø Vesterland skabt en todages festival med stor kærlighed til musik, mad og mennesker. Artisterne på scenerne har noget på hjerte, maden er fra lokale restauratører og rammerne for festivalen er inspireret af drømme, farver og Fanø.

Already Ordered Tickets?

Ticket type Cost (face value)? Quantity
PARTOUT kr.920.00 (kr.895.00) Sold out
ENDAGSBILLET - FREDAG kr.670.00 (kr.645.00) Sold out
ENDAGSBILLET - LØRDAG kr.670.00 (kr.645.00) Sold out
BØRNEBILLET 0-6 ÅR kr.75.00 (kr.50.00) Sold out
BØRNEBILLET 7-12 ÅR kr.420.00 (kr.395.00) Sold out

More information about Fanø Vesterland 2022 tickets

Festivalen Fanø Vesterland bygger på kærligheden til Fanø og på oplevelser, hvor de har særligt fokus på kvalitet. Fanø Vesterland gør sig umage på alle tænkelige områder, og kvalitet er fællesnævner for alt, de arbejder med. For dem handler Fanø Vesterland om musik, mad og mennesker.

Festivalen elsker særlige musikalske oplevelser, og Fanø Vesterland har derfor plads til både nye og etablerede artister på festivalens tre forskellige scener. Fanø Vesterland forsøger at lægge et program, der rammer bredt uden at gå på kompromis med kvaliteten. Der er artister, man kender, artister der overrasker og artister, der får os til at forelske os og tage oplevelsen med hjem.

Når sulten melder sig, kan Fanø Vesterland med stolthed lade gæsterne gå på opdagelse hos lokale producenter, leverandører og restauratører, der med Fanø i hjertet serverer mad af høj kvalitet. Alle madboder er særligt udvalgt af Fanø Vesterland.

Menneskerne er selve hjertet i Fanø Vesterland - frivillige, artister og gæster - uden dem, ingen festival.

Fanø Vesterland ligger i sensommeren den 2. og 3. september 2022, og festivalen afholdes ved Kikkebjerg Plantage i Nordby.