-->

Det store Juleshow

Odeons Kvarter, Odense.

Det store Juleshow
OPLEV DET STORE JULESHOW MED BURHAN G OG DANMARKS UNDERHOLDNINGSORKESTER

Vælg dine egne sæder eller lad os vælge de bedste sæder til dig

ALL kr.550,00 kr.500,00 kr.450,00 kr.0,00
Beklager, din browser supporterer ikke kanvas elementet. Henter

Ingen ledige sæder

  Odeons Kvarter

  Når vi har en siddeplan for begivenheder, vil vi gøre alt for at give dig de korrekte informationer. Vi kan imidlertid ikke garantere, at siddeplanen er korrekt i tilfælde af specifikke ændringer med kort varsel eller ændring af sted på grund af produktionskrav. Siddeplanen udleveres normalt kun som en vejledning og er ikke en præcis gengivelse af layoutet på stedet.

  Flere informationer om Det store Juleshow-billetter

  I en tid hvor vi er sammen hver for sig, er hjerternes fest et beroligende lys for enden af tunnelen. Traditionen tro inviterer Burhan G til Det Store Juleshow 2020 og akkompagneret af Danmarks Underholdningsorkester, kan du lade julefreden sænke sig i selskab med fortryllende julestemning, og dem du holder af.

  ?Tinka, du drømmer. Tror du vi ka' finde tilbage til magien?? I 2017 skrev Burhan G titelmelodien til årets julekalender 'Tinkas Juleeventyr', og aldrig har teksten til det store julehit været mere sigende. I mere end ti år har Burhan G samlet folk omkring nogle af landets mest storslåede og unikke liveshows - og Det Store Juleshow 2020 bliver ingen undtagelse. Med et symfoniorkester på 30 mand finder Burhan G tilbage til magien, når han over hele landet inviterer dig og dine kære ind i varmen:

  ?Julemusik har altid haft en helt særlig plads i mit hjerte. Lige siden jeg som dreng sang julesange med Københavns Drengekor i Domkirken, har jeg savnet at synge julemusik. Så det er en kæmpe drengedrøm der går i opfyldelse, nu hvor jeg igen får lov at synge både 'Tinka' og en masse andre af mine yndlingsjulesange til julekoncerterne. Og det gør det kun endnu større, at det bliver med Danmarks bedste symfoniorkester.?

  Burhan G lader julefreden sænke sig med sange fra sit julealbum 'Et Barn Af Jul', som med hittet 'Tinka' strøg direkte ind i folkets hjerter og på landets hitlister. I dygtigt samspil med Danmarks Underholdningsorkester kan du også glæde dig til nyfortolkninger af nostalgiske juleklassikere samt et gensyn med udvalgte hitsingler såsom ?Jeg' I live', 'Din For Evigt' og ?Kalder Mig Hjem'.

  Glæd dig til en mindeværdig aften, hvor en ny familietradition tager form, og du igen kan holde om og holde af.