-->

Citybois

Falkoner Salen, København.

Citybois

CITYBOIS KLAR TIL AT GENEROBRE FALKONER SALEN I 2020

Choose Tickets

Choose your own seats or select the best seats for me

Our prices include the ticket fee and all taxes. Delivery and payment charges may be added on the checkout page.

ALL kr.350.00
Sorry, your browser does not support the canvas element.

No seats selected

Your selection

  Please note: this seating plan may not be spatially accurate

  Ticket type Cost (face value)? Quantity Seat location
  STANDARD (STÅENDE) kr.275.00 (kr.250.00) Sold out
  KØRESTOLSPLADS kr.275.00 (kr.250.00) Sold out
  LEDSAGER kr.0.00 (kr.0.00) Sold out
  Falkoner Salen

  Where we provide a seating plan for events, every effort is made to show you correct information. However, we are unable to guarantee the accuracy of our seating plans in case of short term or venue specific changes due to production requirements. Seating plans are generally provided as a guide only and are not an exact representation of the seating layout at the venue.

  More information about Citybois tickets

  CITYBOIS KLAR TIL AT GENEROBRE FALKONER SALEN I 2020
   
  I foråret 2015 spillede Citybois deres første koncert i Falkoner Salen i København. Siden dengang er "Bois blevet til mænd", og nu, fem år senere, er Thor og Anthon klar til at gentage successen, når de vender retur til det sted, hvor det hele begyndte.


  Den danske popduo Citybois har med sin charme, selvtillid og efterhånden lange række af hits, taget hele Danmark med storm. Siden deres debutudspil What Bois About To, som udkom tilbage i december 2015, har drengene gennemgået en massiv udvikling. I løbet af de seneste fem år, har Thor og Anthon indtaget topplaceringer på hitlisterne og spillet utallige koncerter på festivaler i hver en afkrog af landet med deres energiske og medrivende liveshow. Med hitsinglerne Sig Mig, Finde Tilbage, Pool, Purple Light og mange flere, har Citybois i dag cementeret sig som en af landets største kunstnere.
   
  Som live artist har Thor og Anthon altid haft en særlig evne til at løfte stemningen til et nærmest ekstatisk niveau. Det beviste de senest ved deres udsolgte koncert i Store VEGA i april, og rundt på landets festivaler i løbet af sommeren, hvor det til tider var svært at høre selve koncerten for det hengivende publikum.
   
  Meget er sket siden Thor og Anthons debutkoncert i Falkoner Salen for fem år siden. De kører nu knap 4 millioner streams ind om måneden, og med et utal af hitsingler i ryggen, som tilsammen er streamet mere end 120 millioner gange, er Citybois nu klar til at generobre den sal, hvor det hele begyndte en forårsdag i 2015.