-->

Citybois

Falkoner Salen, København.

Citybois

CITYBOIS KLAR TIL AT GENEROBRE FALKONER SALEN I 2020

Vælg billetter

Billettype Pris (billettens pris)? Antal
STANDARD (STÅENDE) kr.275,00 (kr.250,00) Udsolgt
SIDDENDE kr.350,00 (kr.325,00) Udsolgt
KØRESTOLSPLADS kr.275,00 (kr.250,00) Udsolgt
LEDSAGER kr.0,00 (kr.0,00) Udsolgt
Falkoner Salen

Når vi har en sædeoversigt for events, vil vi gære alt for at give dig de korrekte informationer. Vi kan imidlertid ikke garantere, at sædeplanen er korrekt i tilfælde af specifikke ændringer med kort varsel eller af sted på grund af produktionskrav. Sædeoversigter udleveres normalt kun som en vejledning og er ikke er præcis gengivelse af layoutet på stedet.

Udsolgt

Flere informationer om Citybois-billetter

CITYBOIS KLAR TIL AT GENEROBRE FALKONER SALEN I 2020
 
I foråret 2015 spillede Citybois deres første koncert i Falkoner Salen i København. Siden dengang er "Bois blevet til mænd", og nu, fem år senere, er Thor og Anthon klar til at gentage successen, når de vender retur til det sted, hvor det hele begyndte.


Den danske popduo Citybois har med sin charme, selvtillid og efterhånden lange række af hits, taget hele Danmark med storm. Siden deres debutudspil What Bois About To, som udkom tilbage i december 2015, har drengene gennemgået en massiv udvikling. I løbet af de seneste fem år, har Thor og Anthon indtaget topplaceringer på hitlisterne og spillet utallige koncerter på festivaler i hver en afkrog af landet med deres energiske og medrivende liveshow. Med hitsinglerne Sig Mig, Finde Tilbage, Pool, Purple Light og mange flere, har Citybois i dag cementeret sig som en af landets største kunstnere.
 
Som live artist har Thor og Anthon altid haft en særlig evne til at løfte stemningen til et nærmest ekstatisk niveau. Det beviste de senest ved deres udsolgte koncert i Store VEGA i april, og rundt på landets festivaler i løbet af sommeren, hvor det til tider var svært at høre selve koncerten for det hengivende publikum.
 
Meget er sket siden Thor og Anthons debutkoncert i Falkoner Salen for fem år siden. De kører nu knap 4 millioner streams ind om måneden, og med et utal af hitsingler i ryggen, som tilsammen er streamet mere end 120 millioner gange, er Citybois nu klar til at generobre den sal, hvor det hele begyndte en forårsdag i 2015.