-->

Citybois

Falkoner Salen, København.

Citybois

CITYBOIS KLAR TIL AT GENEROBRE FALKONER SALEN I 2020

Vælg billetter

Vælg dine egne pladser eller vælg de bedste pladser til mig

Vores priser inkluderer billetgebyr og alle skatter. Leverings- og betalingsgebyrer kan blive tilføjet på bestillingssiden.

ALL kr.350,00
Beklager, men din browser understøtter ikke lærredselementet.

Ingen valgte sæder

Dit valg

  Bemærk venligst: Denne pladsoversigt er måske ikke rumligt korrekt

  Billettype Pris (billettens pris)? Antal Pladsens placering
  STANDARD (STÅENDE) kr.275,00 (kr.250,00) Udsolgt
  KØRESTOLSPLADS kr.275,00 (kr.250,00) Udsolgt
  LEDSAGER kr.0,00 (kr.0,00) Udsolgt
  Falkoner Salen

  Når vi har en sædeoversigt for events, vil vi gære alt for at give dig de korrekte informationer. Vi kan imidlertid ikke garantere, at sædeplanen er korrekt i tilfælde af specifikke ændringer med kort varsel eller af sted på grund af produktionskrav. Sædeoversigter udleveres normalt kun som en vejledning og er ikke er præcis gengivelse af layoutet på stedet.

  Flere informationer om Citybois-billetter

  CITYBOIS KLAR TIL AT GENEROBRE FALKONER SALEN I 2020
   
  I foråret 2015 spillede Citybois deres første koncert i Falkoner Salen i København. Siden dengang er "Bois blevet til mænd", og nu, fem år senere, er Thor og Anthon klar til at gentage successen, når de vender retur til det sted, hvor det hele begyndte.


  Den danske popduo Citybois har med sin charme, selvtillid og efterhånden lange række af hits, taget hele Danmark med storm. Siden deres debutudspil What Bois About To, som udkom tilbage i december 2015, har drengene gennemgået en massiv udvikling. I løbet af de seneste fem år, har Thor og Anthon indtaget topplaceringer på hitlisterne og spillet utallige koncerter på festivaler i hver en afkrog af landet med deres energiske og medrivende liveshow. Med hitsinglerne Sig Mig, Finde Tilbage, Pool, Purple Light og mange flere, har Citybois i dag cementeret sig som en af landets største kunstnere.
   
  Som live artist har Thor og Anthon altid haft en særlig evne til at løfte stemningen til et nærmest ekstatisk niveau. Det beviste de senest ved deres udsolgte koncert i Store VEGA i april, og rundt på landets festivaler i løbet af sommeren, hvor det til tider var svært at høre selve koncerten for det hengivende publikum.
   
  Meget er sket siden Thor og Anthons debutkoncert i Falkoner Salen for fem år siden. De kører nu knap 4 millioner streams ind om måneden, og med et utal af hitsingler i ryggen, som tilsammen er streamet mere end 120 millioner gange, er Citybois nu klar til at generobre den sal, hvor det hele begyndte en forårsdag i 2015.