-->

Anthon Edwards

Train, Aarhus.

Anthon Edwards
Anthon nu klar til at stå på egne ben og gå solo med dén millennium R&B lyd, som er så velkendt.
Billettype Pris (billettens pris)? Antal
STANDARD kr.245,00 (kr.220,00) Billetter ikke tilgængelige

Cancelled

Flere informationer om Anthon Edwards-billetter

21-årige Anthon er den ene halvdel af de danske hitmagere fra Citybois, hvis karriere kun er gået opad på siden de fem år tidligere kom frem i X Factor. De er blevet streamet mere end 200 millioner gange og haft udsolgte shows over hele Danmark. De er topartister inden for streaming, radiosupport, liveshows og sociale medier de seneste år. De udgav albummet BOIS FOREVER (inkl hits som "Sig Mig", "Finde Tilbage" og "Sol Over København") i maj 2020, hvorefter deres største tour til dato blev aflyst pga Covid-19.


I mellemtiden er Anthon nu klar til at stå på egne ben og gå solo med dén millennium R&B lyd, som er så velkendt. Anthon voksede op og havde hjertekvaler til lyden af Ne-Yo, festede til lyden af Usher, han ville gerne være ligeså charmerende som Craig David og han blev forelsket på samme måde som Mario. Nu er Anthon en voksen mand og klar til at mixe den klassiske R&B med lyden af 2020.
Det kommer særligt til udtryk på hans 1. single "Holder os Vågne" feat. Burhan G.


"Det er corny, det er sjovt, det er anderledes og så er det selvfølgelig RIGTIG fedt musik med en nerve af motivation til folket derude omkring livet, at begå fejl, at komme videre og elske momentet, man står i."