-->

Agnes Obel

Hofteatret, København.

Agnes Obel

Agnes Obel 

Vælg billetter

Billettype Pris (billettens pris)? Antal
SIGNERET DELUXE CD + BILLET kr.200,00 (kr.175,00)
SIGNERET BLÅ VINYL + BILLET kr.230,00 (kr.205,00)

Flere informationer om Agnes Obel-billetter

Enestående mulighed for at høre Agnes Obel’s kommende album ’Myopia’ før alle andre og møde kunstneren selv, til en samtale med forsanger i Mew - Jonas Bjerre. Musikformidleren & musikelskeren; radiovært Anders Bøtter fra DR’s P6 Beat, er aftenens vært – og vil tage dig igennem en aften i musikken tegn.

Udover en fantastisk aften, følger der en eksklusivt signeret udgave af ’Myopia’ som limiteret blå vinyl eller som deluxe-CD med i arrangementets pris. Det signerede album leveres efterfølgende per post, senest udgivelsesdagen den 21.2.

Om Agnes Obel:

Sangerinden, produceren, sangskriveren og musikeren Agnes Obel er en af de få danske artister, der har haft stor succes i både ind- og udland.

Hun gjorde sit indtogt i 2010 med ’Riverside’ – og til det efterfølgende DMA kunne Agnes indkassere hele fem priser; herunder for Årets Kvindelige Artist og Årets Album.

Hendes debutalbum ’Philharmonics’ er gået 6 x platin i Danmark og blev efterfulgt af guldpladerne ’Aventine’ og ’Citizen of glass’. Til februar er hun klar med sit fjerde studiealbum ’Myopia’, der endnu engang viser en helt ny side af Agnes.

Agnes har i dag en kontrakt med det største klassiske pladeselskab Deutsche Grammophon – og bor således i Berlin, men lægger nu altså vejen forbi København.